Life

Survivor All Stars România, 25 ianuarie 2024. Ce se petrece în Republica Dominicană

Survivor All Stars România, ediția din 25 ianuarie 2024. Ce se întâmplă în Republica Dominicană. Va avea loc o nouă eliminare.
25.01.2024 | 16:16
Survivor All Stars Romania 25 ianuarie 2024 Ce se petrece in Republica Dominicana
Survivor All Stars, ediția din 25 ianuarie 2024. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Survifor All Stars revine cu o nouă ediție joi, 25 ianuarie 2024, cu noi surprize pentru concurenții aflați în Republica Dominicană. De asemenea, va avea loc și o eliminare, tot din tribul Faimoșilor.

Survivor All Stars România, 25 ianuarie 2024. Ce se întâmplă în noua ediție

Joi seară, Survivor All Stars revine cu o nouă ediție. După eliminarea Andreei Tonciu, care a părăsit echipa Faimoșilor în prima săptămână, concurenții au avut parte de mari surprize.

ADVERTISEMENT

În competiție au intrat patru noi concurenți. Este vorba despre Elena Marin și Cătălin Zmărăndescu, la Faimoși, și Sorin Pușcașu și Alexandra Ciomag la Războinici.

În ediția difuzată miercuri, Războinicii au fost cei care au câștigat Jocul pentru Imunitate, cu scorul de 10 – 6.  Jocul de Imunitate Individuală a fost câștigat de Jorge, iar Elena Marin și Cătălin Zmărăndescu nu pot fi votați pentru eliminare, deoarece este prima săptămână în competiție.

ADVERTISEMENT

Cu toate că Faimoșii nu au reușit să obțină imunitatea de această dată, Jorge are încredere în coechipierii săi. “Se pare că astăzi nu a fost ziua noastră. Se întâmplă să mai fie și zile de genul ăsta. Eu am foarte mare încredere în Faimoșii mei”, a spus artistul.

Războinicii au obținut victoria, însă acest lucru nu înseamnă că nu există tensiuni în echipă. Unii dintre membrii tribului nu au o atitudine tocmai pozitivă în legătură cu modul în care se integrează cei doi concurenți noi.

ADVERTISEMENT

Un concurent de la Faimoși va fi eliminat

În această seară, concurenții vor lupta în Jocul pentru Recompensă, însă unul dintre aceștia va suferi o accidentare neplăcută. Telespectatorii vor afla mai multe dacă urmăresc emisiunea de astăzi, difuzată de la 21:30, pe Pro TV sau pe Voyo.

Tot în această ediție, Faimoșii vor face nominalizări pentru a decide ce concurenți vor merge la Duelul de eliminare. În Consiliu, Jador a ținut să precizeze că mulți concurenți se împrietenesc cu între ei pentru a avea șanse mai mici să fie votați spre eliminare.

ADVERTISEMENT

“Votul te poate trimite acasă. Toată lumea se împrietenește cu toată lumea, doar să nu fie votată”, spune Jador înainte să înceapă nominalizările din echipa sa.

ADVERTISEMENT