Life

Scandal uriaș între cântăreți! A dat buzna peste Nane, partenerul artistic al Deliei Matache, în casă: „Automat e și dușmanul meu”

Scandal monstru în muzică între doi cântăreți iubiți de public. Vali Miron explică de ce e la cuțite cu Nane, artistul care cântă cu Delia!
18.01.2024 | 15:15
Scandal urias intre cantareti A dat buzna peste Nane partenerul artistic al Deliei Matache in casa Automat e si dusmanul meu
Scandal în muzică. Artistul care cântă cu Delia Matache, desființat. Foto: Facebook/ YouTube/ Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Scandal monstru în showbiz-ul românesc! Vali Miron și Nane, doi dintre cei mai cunoscuți trapperi nu se suportă deloc! Artistul cunoscut (și) pentru colaborările de succes cu Delia Matache este făcut praf de Miron, după ce a vrut să dea buzna peste el, în casă!

Scandal între trapperul care cântă cu Delia Matache și un alt cântăreț! Nane, făcut praf!

Vali Miron a vorbit în ultima perioadă despre Nane, spunând că e invidios pe succesul său muzical. Dușmănia dintre cei doi a atins cote uriașe acum o lună, când Vali a vrut să intre peste Nane în casă pentru a rezolva, bărbătește, conflictul dintre ei.

ADVERTISEMENT

Nane s-ar fi legat de prietenii lui Miron, adresându-le niște injurii ce nu pot fi reproduse nici măcar cu bip! Într-un live de pe TikTok, Valentin a spus că Nane s-a legat de nevestele prietenilor săi, folosind niște cuvinte obscene. Artistul care cântă cu Delia Matache ar fi mers și mai departe cu jignirile. S-ar fi luat și de copiii tovarășilor săi, iar asta a fost picătura care a umplut paharul.

Vali s-a băgat pentru amicii săi provocându-l pe Nane să iasă din locuința sa pentru a-și regla conturile. Nane nu a coborât atunci când trapperul a vrut să intre peste el în casă, iar Vali l-a acuzat de lașitate.

ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, Vali Miron a explicat acest scandal uriaș, descriindu-l pe Nane în termeni nu tocmai plăcuți. Întrebat cum a ajuns la cuțite cu cântărețul, Vali ne-a zis că niciodată nu l-a ”halit”, pentru că el nu vrea să aibă de-a face cu oamenii falși.

„La o anumită vârstă, să fii fals nu îți stă bine”

„Niciodată nu mi-au plăcut oamenii falși și, mai ales la o anumită vârstă, să fii fals nu îți stă bine. Eu țin foarte mult la prietenii mei, iar dacă ei au un dușman, automat este și dușmanul meu”, a declarat Vali Miron, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Trapperul ne-a mai zis ce îl deranjează cel mai tare la Nane, dincolo de falsitatea pe care o reclamă. „Întotdeauna a încercat să îi ia pe toți care sunt pe val lângă el ca să nu își piardă clout-ul (trad.: influența). Așa cum am mai spus, nu suport falsitatea și nu are cum să câștige împotriva mea. Cred că se simte amenințat de succesul meu”, ne-a mai zis Vali Miron legat de acest scandal neașteptat din industria muzicală.

Rivalul lui Nane ne-a mai spus și de ce crede că a prins la publicul tânăr de la noi: „Am succes pentru că sunt real. Nu mint, nu aberez. Cine mă cunoaște în viața de zi cu zi știe că sunt același om ca în piesele mele. Caracterul meu nu se compară. Oricine mă cunoaște poate confirma că puțini au caracter ca al meu”.

ADVERTISEMENT

„Sunt câțiva care n-au ce căuta pe internet”

Depășind subiectului conflictului cu Nane, trapperul are un ghimpe și împotriva anumitor influenceri. „Fiecare om își merită faima în felul lui… Dar sunt câțiva care chiar n-au ce căuta pe internet. Nu dau nume, dar o să vadă tot internetul cine sunt aceia când mă voi întâlni cu ei”, a completat Miron, pentru FANATIK.

Băiatul știe foarte bine ce fel de oameni va evita pe parcurs, după experiențele prin care a trecut: „pupincuriștii și perverșii”. „Ce pot spune despre mine este că sunt o persoană cu inimă bună. Am inima mai mare ca 2-3 brigăzi la un loc. Dacă știi să îmi câștigi respectul și prietenia, de drag o să stai cu mine. Dacă ești fals, fugi cât poți!”, a adăugat Vali.

 

ADVERTISEMENT