Life

Scandal uriaș în showbiz-ul american. Kanye West, tăiat de la bani după niște declarații antisemitice: „Sunt bucuros că am depășit linia roșie”

Kanye West a fost tăiat de la banii din reclame după cele mai recente ieșiri publice. Rapperul american este acuzat de antisemitism.
13.10.2022 | 12:20
Scandal urias in showbizul american Kanye West taiat de la bani dupa niste declaratii antisemitice Sunt bucuros ca am depasit linia rosie
Kanye West, implicat într-un alt scandal. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Kanye West este urmărit de scandaluri! Cel mai recent îl pune într-un ”război” direct cu comunitatea evreiască din Statele Unite.

Kanye West, porniri antisemitice în mediul online

Rapperul american nu regretă absolut deloc declarațiile antisemitice pe care le-ar fi făcut în mediul online, după ce a ieșit la iveală un text pe care i l-ar fi trimis lui Sean Diddy.

ADVERTISEMENT

Într-o postare de pe Instagram, Kanye îl acuza pe artistul Sean Combs (Diddy) că „este controlat de evrei”. Respectivul print-screen a fost eliminat de rețeaua de socializare, iar contul său a fost restricționat.

În urma acestui fapt, Kanye a devenit și mai vocal și nu regretă absolut nimic din ce i-ar fi zis lui Diddy. Mai mult, în apărarea lui, acesta susține că nu poate fi acuzat de antisemitism câtă vreme există și persoane de culoare de origine evreiască.

ADVERTISEMENT

West a fost acuzat că le-ar purta pică evreilor după ce a început să susțină campania „White lives matter”, una în contrapondere cu „Black lives matter”, inițiată de extrema dreapta din SUA.

Banca JP Morgan renunță la colaborarea cu artistul, care deține compania Yeezy

Războiul cu Meta s-a mutat de pe Instagram pe Twitter, acolo unde Kanye West a fost din nou restricționat, postarea în care încerca să își justifice opiniile considerate antisemite fiind ștearsă ulterior.

ADVERTISEMENT

Faptul că West a început să primească ban de la rețelele de socializare nu e o noutate. Cireașa de pe tort a venit după ce anumite firme mari au renunțat la colaborarea cu acesta. Adidas și banca JP Morgan s-au dezis imediat de fostul soț al lui Kimberly Kardashian în urma acestei controverse.

West a avut o nouă reacție, pentru PageSix, miercuri, 12 octombrie 2022, seara, după ce a plecat de la proiecția noului documentar al lui Candace Owen.

ADVERTISEMENT

West s-a adresat furios mărcilor care l-au lăsat cu ochii în soare, de unde nu își va mai lua niciun cent de acum înainte. „Hei, dacă chemi pe cineva pentru afaceri proaste, înseamnă că ești antisemit. Sunt bucuros că am depășit linia roșie. Sunt bucuros că putem vorbi deschis”, a spus Kanye West fără să îi pese de eventualele reacții.

Banca JP Morgan Chase i-a dat termen lui West până în luna noiembrie să își găsească o altă instituție bancară care să se ocupe de compania sa, Yeezy. Firma este evaluată la miliarde de dolari.

West, declarații din ce în ce mai șocante. A susținut că familia fostei sale neveste era implicată în practici oculte

Cât despre Adidas, compania a anunțat că va reevalua parteneriatul cu artistul în urma scandalului iscat de tricourile „White Lives Matter” scoase pe piață de american.

Kanye West este unul dintre cei mai controversați rapperi din Statele Unite. Vedeta a fost implicată într-o serie de scandaluri, cele mai mari avute cu familia fostei sale neveste, Kim Kardashian.

Acesta a acuzat-o pe soacra ei că umblă cu lucruri necurate și că a vrut să îl bage cu forța la psihiatrie. La un moment dat, acesta posta tot felul de texte dubioase pe Twitter. A insinuat că rudele sale prin alianță ar fi implicate în o serie de cercuri oculte.

Printre mesajele șocante postate de-a lungul timpului se numără cel potrivit căruia Michael Jackson ar fi fost omorât. A mai zis și că soția lui a vrut să îi fure copiii.

 

ADVERTISEMENT