Life

Scandal uriaș la Chefi la Cuțite. După ce au apărut imaginile la Antena 1, fanii n-au mai rezistat. Acuze dure

Scandal uriaș la Chefi la Cuțite, după ce fanii au văzut imaginile de la Antena 1. Telespectatorii au lansat acuze dure.
12.09.2023 | 12:28
Scandal urias la Chefi la Cutite Dupa ce au aparut imaginile la Antena 1 fanii nau mai rezistat Acuze dure
Scandal la Chefi la Cuțite. Ce au spus fanii. Sursa foto: Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Un nou scandal a izbucnit printre fanii Chefi la Cuțite, după apariția din ultima ediție a unei concurente. Internauții au lăsat mai multe comentarii pe pagina emisiunii, acolo unde au lansat acuze dure

Scandal uriaș la Chefi la Cuțite, după ce fanii au văzut imaginile de la Antena 1

Sezonul 12 Chefi la Cuțite a început de curând, iar în fața celor trei jurați de la Antena 1 au venit concurenți cu diferite povești de viață. Cu toate acestea, telespectatorii nu sunt mulțumiți de cei care își prezintă preparatele culinare.

ADVERTISEMENT

În cea de-a opta ediție a emisiunii, Daiana Duțu a venit în platou și a vorbit despre meseria pe care o practică. În vârstă de 27 de ani, tânăra este actriță și cântăreață, dar și dominatoare, motiv pentru care se autointitulează “stăpâna bărbaților”.

Concurenta a oferit câteva detalii despre ceea ce face. “Bărbații vor lucruri pe care nu le pot face cu soțiile lor. Le-ar fi milă de ei, dar mie nu îmi e. Îmi face plăcere. Am pacienți care îmi cer asta în mod expres. Îi biciuiesc, sar în sus pe ei cu tocuri”, a spus ea la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Daiana a mai spus că a fost căsătorită din dragoste în trecut. Tânăra așteaptă acum să întâlnească un bărbat înstărit, care să o susțină din punct de vedere financiar.

Telespectatorii nu au avut o părere foarte bună despre concurenta care a venit în această ediție. Pe rețelele sociale, fanii emisiunii și-au exprimat dezamăgirea pentru faptul că vin astfel de concurenți în platou.

ADVERTISEMENT

“De ce se promovează așa porcărie ? Doamne ferește ce a ajuns această emisiune”, “De ce alegeți să promovați așa ceva? Păcat de emisiune”, “Doamne am 41 de ani și am auzit-o și pe asta.”

“Emisiunea s-a stricat!”, “Era o emisiune serioasă! Nu se mai poate urmări. Păcat de formatul ei”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți pe pagina de Facebook a emisiunii.

ADVERTISEMENT

Unii internauți sunt de părere că asemenea concurenți vin doar pentru show și nu pentru a trece în etapa următoare. “Cred că astea sunt doar pentru a face show. Noroc că nu a luat niciun cuțit că parcă o vedeam la Scărlătescu”, a mai scris cineva.

ADVERTISEMENT