ADVERTISEMENT
News

Scandal uriaș la DSP București după schimbarea șefului! Angajaţii fumează şi nu poartă măşti în interior

Autor: Alexandru Năstase | 02.09.2020 | 15:27
Scandal uriaș la DSP București după schimbarea șefului! Angajaţii fumează şi nu poartă măşti în interior
Angajații DSP București surprinși fără muști și în timp ce fumau în birou. Sursa foto - antena3.ro

Scandal uriaș la DSP București după schimbarea șefului! De altfel, doar câteva zile a fost liniște la Direcţia de Sănătate Publică din Capitală.

ADVERTISEMENT

Angajaţii instituţiei au fost filmaţi în sediul clădirii, în timpul programului de lucru, fără mască. Nu se termină aici încălcarea regulilor.

În încăperea respectivă erau cel puţin cinci persoane, iar de distanţare socială nici nu s-a pus problema. Imaginile scandaloase fac acum înconjurul mediului online.

ADVERTISEMENT

Probleme la DSP București!

Conform mai multor comentarii, funcţionarii publici, cei care ar trebui să respecte regulile şi să poarte măşti de protecţie, sunt primii care nu o fac.

Nici atitudinea angajatelor nu este una tocmai potrivită faţă de oamenii. Aceștia aşteptau informaţii, dar au primit, în schimb, mult fum de țigară. VEZI VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

”Am cerut o reacţie pentru că vorbim clar de nerespectarea regulilor, despre o atitudine nepotrivită. Înţelegem că Direcţiile de Sănătate Publică sunt presate în această perioadă de tot felul de lucruri.

Mulţi medici trebuie să îşi ridice personal documentele de la Direcţia de Sănătate Publică şi nu se poate face acest demers informatizat.

ADVERTISEMENT

Ştim cu toţii că în România s-a investit şi se investesc mulţi bani în aceste sisteme informatice, doar că din păcate, ne lovim de astfel de imagini”, a spus Sergiu Cora, reporter Antena 3

Vă readucem aminte că la începutul lunii august, secretarul de stat gen. dr. Ionel Oprea a fost pus să coordoneze Direcţia de Sănătate Publică a municipiului Bucureşti, în urma unei decizii a ministrului Sănătăţii Nelu Tătaru.

ADVERTISEMENT

”Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru l-a desemnat pe secretarul de stat generalul medic Ionel Paul Oprea să preia, în cadrul atribuţiilor ce le deţine la nivelul MS, coordonarea activităţii Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti până la remedierea deficienţelor constatate la nivelul acestei instituţii.

Ministrul Sănătăţii a solicitat secretarului de stat şi continuarea evaluării activităţii acestei instituţii demarată de echipa condusă de directorul general Bogdan Nica”, a transmis atunci Ministerul Sănătăţii.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!