Life

Ultimele schimbări de la Survivor All Stars au surprins-o pe soția lui Jorge. Reacția sa după ce a văzut mutarea faimosului la Războinici

Cum au surprins-o ultimele schimbări de la Survivor All Stars pe soția lui Jorge. Ce spune despre mutarea faimosului la Războinici.
20.02.2024 | 19:41
Ultimele schimbari de la Survivor All Stars au surprinso pe sotia lui Jorge Reactia sa dupa ce a vazut mutarea faimosului la Razboinici
De ce a fost mutat Jorge din tabără Faimoșilor la Războinici. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Soția lui Jorge, Ramona Prodea, a reacționat față de ultimele evenimente de la Survivor România All Stars în care este implicat și partenerul ei. Ce spune aceasta despre mutarea faimosului în tabără Războinicilor?

Ce spune Ramona Prodea despre mutarea lui Jorge la Războinici

Jorge a fost mutat la Războinici în ediția de săptămâna trecută, din 15 februarie, și a fost nevoit să-și aleagă noi colegi de trib. Prima coechipieră pe care a selectat-o artistul a fost Ștefania Stan.

ADVERTISEMENT

Întrebată ce părere are despre schimbarea din competiție care-i vizează partenerul de viață, Ramona Prodea a recunoscut că nu se aștepta la o asemenea întorsătură. Totuși, s-a declarat mândră de Jorge și crede că se va adapta cu ușurință.

”Sinceră să fiu nu m-am așteptat la o astfel de întorsătură. A fost o surpriză totală pentru mine, dar, în același timp, am simțit un val de mândrie și admirație pentru Jorge. Abilitatea lui de a vedea lucrurile în avans m-a impresionat întotdeauna, iar această mișcare neașteptată mi-a confirmat încă o dată cât de inteligent și adaptabil este”, a spus Ramona Prodea pentru unica.ro

ADVERTISEMENT

Întrebată și dacă Jorge a făcut o alegere potrivită referitor la coechipierea lui, Ștefania Stan, Ramona Prodea s-a declarat de acord. În opinia sa, soțul ei a avut o viziune strategică prin selectarea concurentei. De asemenea, Ramona Prodea este foarte mulțumită de performanța tinerei.

”Absolut, a fost o alegere excelentă. Jorge are o viziune strategică incredibilă, și alegând-o pe Ștefania Ștefan, a demonstrat nu numai această viziune, dar și curajul său de a face alegeri neașteptate, care pot schimba cursul jocului.

ADVERTISEMENT

Ștefania este o concurentă puternică, și împreună acum, sunt o echipă formidabilă. Încrederea lui în această alegere reflectă și abilitatea lui de a vedea potențialul unde alții poate nu văd”, a mai precizat Ramona Prodea.

Soția lui Jorge: ”Simt că este mai determinat ca niciodată”

În același timp, Ramona Prodea simte că soțul său este mai determinat ca niciodată să dea tot ce are mai bun pe traseu, odată cu noua schimbare din competiția din Dominicană. Cee ce l-ar impulsiona ar fi spiritul său de luptător și credința în sine, a mai punctat vedeta.

ADVERTISEMENT

”După cinci săptămâni, simt că Jorge este mai determinat ca niciodată. Desigur, competiția este solicitantă, și provocările fizice, în special datorită accidentării la picior, au fost intense. Dar spiritul lui de luptător și credința în forțele proprii îl țin puternic. Cred că această schimbare va fi un nou început pentru el în competiție, oferindu-i nu doar un avantaj strategic. Dar și un impuls moral, fiind acum si mai determinat”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: