Life

Scandal urmat de amenințări la Puterea dragostei. Acuzații grave chiar și pentru producătorii emisiunii

01.10.2020 | 13:36
Scandal urmat de amenintari la Puterea dragostei Acuzatii grave chiar si pentru producatorii emisiunii
ADVERTISEMENT

Un nou scandal în emisiunea Puterea dragostei de la Kanal D, de data aceasta între David, concurentul recent eliminat și George.

Un nou scandal zguduie casa Puterea dragostei

David îl acuză pe George că l-a amenințat înainte să iasă din casă și că dacă se ajunge până acolo nu se va gândi de două ori să ceară intervenția Poliției.

ADVERTISEMENT

Antipatia dintre cei doi băieți este una notorie pentru fanii show-ului difuzat de postul turc. După ieșirea din concurs, David a postat câteva lucruri care i s-au întâmplat în competiție, acuzând voalat și producția pentru că ar ascunde cu adevărat ce se petrece la Istanbul.

„George, în primul rând “prosti” se scrie cu 2 de “i”! În al doilea rând ele se numesc “postari pe Instagram” iar libertatea de exprimare este garantată prin Constituție ! Așadar nu încerca tu să mă ameninți cu faptul că “o să vorbim amândoi la ÎNTOARCERE MEA acasă”, pentru că surpriză, “acasă” e viața reală, iar în realitate există organe ale Statului abilitate să se ocupe de toți cei care amenință că fac, că dreg!!

ADVERTISEMENT

Și Aparatul de Stat al M.A.I. are o “brigadă ” formată din cel puțin 100k de cadre active, efectiv dornice să acționeze împotriva tuturor celor care vor să încalce legea! Sper că m-am făcut înțeles de data asta!!!”, este o parte a mesajului postat de David pe Instagram.

Acesta a mai spus că toată lumea este dezamăgită de circul în care s-a transformat reality-show-ul, acesta fiind din ce în ce mai puțin despre dragoste.

ADVERTISEMENT

Acuzații voalate la adresa organizatorilor

David este dispus să se întoarcă în concursul filmat în Turcia doar dacă primește asigurări de la producători că anumite scene nedifuzate pe post nu se vor repeta și că va putea fi lăsat să lupte cu adevărat pentru dragoste.

„De fapt nu eu, ci noi TOȚI suntem dezamăgiți de absolut TOT ceea ce vedem că se întâmplă în Casa “Puterea Dragostei”!! Trădare, mâncătorie, nervi, invidie, reproșuri, jigniri, țipete, urlete, violență, amenințări, bulling … ! Să continui? Unde mai este iubirea ?

ADVERTISEMENT

Iar în al 5-lea rând, ai șters story-ul în care mă făceai “un mare nesimțit măi băiatule”, însă totuși am apucat, din nou, să mă “bucur” de partea ta “bună”…. de parcă îmi era dor.

Conchid spunandu-ti respectuos, faptul că, EU O SĂ VREAU ÎNAPOI ÎN EMISIUNE, numai atunci când nu veți mai arăta nimic din lucrurile enumerate mai sus și vă veți concentra toată PUTEREA pentru DRAGOSTE”, a mai scris David.

puterea dragostei
George și David, pe vremea când erau buni prieteni, la începutul sezonului 3 Puterea dragostei. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT