Life

Scandalul de proporții între Florin Salam și familia fostei soții. Acuzații extrem de grave: “O spărgea cu bătaia!”

11.06.2020 | 16:01
Scandalul de proporții între Florin Salam și familia fostei soții. Acuzații extrem de grave:
Scandalul de proporții între Florin Salam și fosta soacră. Acuzații extrem de grave din partea femeii
ADVERTISEMENT

Familia Fănicăi în scandal cu Florin Salam. Fosta soacră și fratele Ștefaniei fac declarații cutremurătoare, extrem de grave, despre prima căsnicie a celebrului manelist.

Scandal de proporții între Florin Salam și famila Fănicăi

La 11 ani de la moartea Ștefaniei, familia acestea face dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia pe care femeia a avut-o cu Florin Salam. Unul dintre cele mai negre episoade pentru mama și fratele Fănicăi s-a petrecut exact în ziua decesului.

ADVERTISEMENT

Mama îi spune în dimineața aia: Florine, uite care e treaba, trebuia să merg la medic cu ea de două săptămâni și nu merge. Știți ce a spus Regele Florin Salam de prințesa lui, Fănica?

Auziți, aveți grijă voi, banii sunt în seif, duceți-vă și faceți-o bine. Exact așa a spus. A spus aşa: am banii în seif, luați toți banii, faceți-o bine! Că dacă nu o faceți bine, eu voi plânge o zi, două, trei, dar voi o să plângeți toată viața! O să aveți rană în piept!”, a declarat fratele Ștefaniei la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Căsnicie cu bătăi și violențe verbale

Florin Salam a declarat în repetate rânduri că și-a iubit soția nemărginit și, dacă ar fi avut ce să facă pentru a-i salva viața, ar fi făcut orice. Însă, problemele pe care le aveau în familie au ieșit la iveală abia acum.

„El era orgolios, ceva de spuneai de soră-sa sau de mă-sa sau de ta-su o bătea, o spărgea cu bătaia!”

Mai mult, fratele Ștefaniei ar fi fost amenințat de sora lui Florin Salam, care era măritată cu un bărbat de temut, extrem de pueternic, Fabian.

ADVERTISEMENT

„Sora sa m-a amenințat, are un bărbat foarte puternic, îl știe toată lumea pe Fabian, bărbatul lui Nuţi. Am chemat Poliția când am auzit că mă amenință. A, tu mă ameninți. A spus să am grijă de mine să nu rămân în cărucior”, a mai declarat bărbatul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri