Life

Survivor România All Stars adună vedete care se detestă! Ce staruri își reglează conturile

Survivor România All Stars se anunță o ediție de-a dreptul explozivă. Cine cu cine trebuie să își regleze conturile în sezonul suprem?
18.12.2023 | 12:45
Survivor Romania All Stars aduna vedete care se detesta Ce staruri isi regleaza conturile
Survivor România All Stars începe pe 16 ianuarie 2023. De ce va fi un sezon scandalos. Foto: Instagram/ PRO TV/ Montaj: FANAITK
ADVERTISEMENT

Survivor România All Stars va fi, așa cum a anunțat deja PRO TV, sezonul suprem! Cei mai cunoscuți participanți din cele patru ediții (primele două difuzate de Kanal D) se întorc în Republica Dominicană gata să se revanșeze!

Survivor România All Stars va fi explozie pură!

Câștigătorii se vor lupta să își apere trofeele câștigate, în timp ce alți concurenți vor să le sufle victoria! Dincolo de competiția sportivă care se va da pe nisipul din Dominicană, există câteva povești care s-ar putea să ia turnuri neașteptate. Așadar, la ce să ne așteptăm de la Survivor România All Stars?

ADVERTISEMENT

Înainte de toate, să recapitulăm care sunt participanții din sezonul următor. Din echipa Faimoșilor fac parte Zannidache, Elena Ionescu, Ana Progras, Jador, TJ Miles, Cătălin Moroșanu, Ștefania Stănilă, Andreea Tonciu, Jorge și Roxana Nemeș.

În tabăra Războinicilor îi avem pe Robert Moscalu, Alex Delea, Lola Crudu, Relu Pănescu, Iancu Sterp, Ștefania Ștefan, Andrei Ciobanu, Maria Chițu, Maria Lungu și Alexandra Duli.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, la cuțite într-un alt show de televiziune

Unul din cele mai răsunătoare conflicte din tabăra vedetelor a avut loc între Roxana Nemeș și Andreea Tonciu, pe vremea când amândouă au concurat în emisiunea Bravo, ai stil Celebrities. Tonciu a atacat-o în nenumărate rânduri pe cântăreață. I-a pus la îndoială inclusiv calitățile vocale.

În show-ul prezentat de Ilinca Vandici la Kanal D, Tonciu nu a cruțat-o deloc pe Roxana Nemeș, discuțiile aprinse pornind de multe ori de la lucruri banale precum un loc de parcare. „Cine ești tu? Cine este Roxana Nemeș? Ce ocupație ai tu?”, sunt câteva din întrebările fine pe care Tonciu i le-a adresat în repetate rânduri la Bravo, ai stil.

ADVERTISEMENT

„Dacă întrebi pe cineva vreo melodie de-ale tale nu știe nimeni! Dacă duci microfonul la gură, vezi că-l mănânci, ești nebună la cap?”, i-a mai spus, printre altele Tonciu Roxanei Nemeș.

Într-o altă ediție a aceluiași concurs de modă, Roxana Nemeș a intrat în platou cu un tricou pe care scria „Andreea Tonciu e cea mai valoroasă”. A provocat-o, astfel, din nou pe brunetă. Fosta asistentă de televiziune s-a simțit extrem de jignită și a atacat din nou: „Dacă puneai și la… (n. red.: se referă la organul genital)… Știu că locul ăla a fost super-ocupat. S-a dat kilometrajul, a luat-o razna!”.

ADVERTISEMENT

Cu alte cuvinte, Andreea Tonciu a insinuat că Roxanei Nemeș i-a cam plăcut viața și că a devenit cunoscută datorită unor calități care n-ar avea mare legătură cu muzica. Rămâne de văzut dacă se va reaprinde conflictul dintre cele două la Survivor România All Stars sau poate vor deveni prietene, cine știe!

Moroșanu, despre Zanni: „Caracter de doi lei”

Și Zanni și Cătălin Moroșanu au avut ceva de împărțit pe micile ecrane, de data asta chiar la Survivor. Cei doi au concurat în cel de-al doilea sezon, iar cel supranumit ”Moartea din Carpați” a spus despre trapper că ar avea un caracter de doi lei. Moroșanu l-a arătat de multe ori cu degetul pe Zanni pentru că ar strica atmosfera grupului.

„Eu am experiență de viață și vă spun, astfel de oameni nu o să reușească în viață. Zanni e un caracter de doi lei. (…) O să votez pe cineva care strică tot vibe-ul grupului și tot ceea ce am construit noi până acum”, a spus Moroșanu despre Zanni.

Ana Porgras, din nou alături de Zanni. Maria Lungu și Relu Pănescu, alți concurenți cu potențial de scandal

O altă întâlnire de gradul zero pe care o va avea Zanni în junglă va fi cu Ana Progras! Fosta gimnastă a României și cântărețul au avut o tentativă de relație în sezonul în care au participat. Povestea lor s-a terminat imediat după ce show-ul a ajuns la final.

În centrul atenției vor fi și Maria Lungu din sezonul trecut și Relu Pănescu din sezonul al treilea. Cei doi au ajuns la performanța de a se certa cu absolut toată lumea în edițiile în care au participat.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei s-a certat cu războinicii încă din prima zi. Basarabeanca și-a câștigat rapid titlul de ”insuportabilă” a grupului. De cealaltă parte, Relu Pănescu i-a enervat cumplit pe colegii săi pentru văicărelile constante, mulți din coechipieri acuzându-l că trage echipa în jos.

 

ADVERTISEMENT