Life

Scandalurile aduc puncte! Topul eficienței de la Survivor România, condus de cei mai dificili concurenți

Topul eficienței Survivor România 2021 este condus de cei mai dificili concurenți de la Survivor România 2021.
07.06.2021 | 13:04
Scandalurile aduc puncte Topul eficientei de la Survivor Romania condus de cei mai dificili concurenti
Topul Eficientei Survivor Romania 2021 e dominat de concurentii scandalagii Sursa foto: captura Kanal D, Colaj foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Topul eficienței de la Survivor România 2021 s-a schimbat semnificativ după scandalurile dintre concurenții emisiunii, cei mai vocali dintre aceștia ajungând pe podiumurile clasamentului.

Topul Survivor România 2021, condus de concurenții implicați în scandaluri

Maria, concurenta de la Războinici care i-a făcut praf pe colegii săi de echipă, provocând un scandal fără precedent în tabăra lor, numindu-i ”găini” și lași” pe băieții din echipa albastră, este pe primul loc al topului eficienței de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

”M-am dus de mai multe ori și le-am reproșat și lui Andrei și lui Marius că ei niciodată nu ne iau apărarea, când sunt în fața Faimoșilor, nimeni nu zice nimic (…). Când este vorba să fie acolo, tac mâlc ca să nu se pună rău cu nimeni”, spunea supărată Maria de la Războinici.

Iar insistența ei cu privire la susținerea din partea colegilor de echipă pare să fie justificată, nu de altceva, dar, acum, ea este secretul victoriilor Războinicilor.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Maria de la Războinici este pe primul loc în topul eficienței de la Survivor România pentru a patra săptămână la rând, ea reușind să câștige 67 din cele 109 înfruntări de pe traseu, având astfel, o eficiență de 61,5%.

Culmea, pe locul al doilea este cel mai vocal Faimos, Ștefan, fotbalistul fiind în centrul unor discuții aprinse în rândul echipei roșii. Cu toate acestea, în ciuda certurilor cu colegii de echipă, Ștefan de la Faimoși are o eficiență de 58,1%.

ADVERTISEMENT

Elena Marin e pe podium, la peste 5 luni de la debutul Survivor

Elena Marin, cea mai controversată concurentă din echipa Faimoșilor și, printre altele, singura fată care rezistă de la începuturile Survivor România 2021, completează podiumul eficienței, în ciuda scandalurilor și a antipatiei declarate a colegilor din tabără.

Astfel, Elena Marin a ajuns, în ultima săptămână, să își consolideze poziția din concurs pe plan sportiv cel puțin, cu o eficiență de 57,7%. E remarcat este și faptul că Elena Marin, unul dintre cei patru concurenți care sunt de la începutul Survivor România, este și cel mai bine clasat în acest top.

ADVERTISEMENT

Topul Survivor România: Sebastian l-a depășit de Zanni

Când vine vorba de forma din ultima vreme a Faimoșilor apare o surpriză serioasă în clasamentul eficienței, Zanni fiind depășit, în ultima vreme, de prietenul său, Sebastian. Astfel, dacă treapta a patra a podiumului este ocupată de Marius Crăciun, cu 57,2%, următoarele locuri sunt cele ale lui Sebastian – 54,8% – urmat, la mustață, de Zanni, cu 54,7%.

Interesant este că, atunci când vine vorba de Războinici, favoriții publicului sunt la coada clasamentului eficienței de la Survivor România 2021.

Zanni si Sebi
Zanni a foist depasit de Sebastian in clasamentul eficientei de la Survivor România 2021 Sursa foto: captura Kanal D

Astfel, favoritul de săptămâna care tocmai s-a încheiat, Andrei Dascălu, este abia pe locul al șaptelea din concurs când vine vorba de eficiență, cu 50.9%, în timp ce Albert, cel care a reușit să câștige de cele mai multe ori statutul de preferat al telespectatorilor, este pe penultimul loc în clasament, cu 44,4%.

Cosmin de la Faimoși trece prin momente dificile în ultima vreme, accidentarea gravă de care suferă venind în urma unei căderi incredibile în clasamentul eficienței de la Survivor România 2021.

Astfel, un obișnuit al pozițiilor fruntașe în topul eficienței, Cosmin de la Faimoși a ajuns pe locul 8, cu 50,3%, iar ultimul loc în clasament este ocupat de frumoasa Raluca Dumitru, cu 42,7%.

ADVERTISEMENT