Sport

Scenariul incredibil al lui Ilie Dumitrescu. „Va lua tot clubul Steaua”

Ilie Dumitrescu are un scenariu incredibil pentru Clubul Sportiv al Armate Steaua, și anume ca un investitor să preia întregul club.
26.10.2023 | 23:58
Scenariul incredibil al lui Ilie Dumitrescu Va lua tot clubul Steaua
Scenariul incredibil al lui Ilie Dumitrescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Mister” este de părere că ar trebui cumpărat tot clubul Steaua, nu doar o secție, iar toată tranzacția urmând să fie făcută în urma unei licitații, pentru ca totul să fie transparent.

Scenariul incredibil al lui Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu are un plan pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua, explicând că ar trebui să vină un investitor care să cumpere tot clubul: „Ministerul ar avea în continuare stadionul, ar face un parteneriat și pentru baza, că nu ți-o dă nimeni ție, că e a ministerului. Eu vorbesc despre cineva care să ia tot clubul.

ADVERTISEMENT

Numai așa va fi o tranzacție solidă pentru club. Așa cred că va fi. De ce să se chinuie o secție, iar baschetul să fie în Liga 2, dau un exemplu. De ce să nu vrea Statul? N-a venit nimeni să ia clubul.

Eu vorbesc de o tranzacție conform standardelor europene în momentul de față, în 2023. Să vină cineva să ia tot clubul, nu doar o secție. Dar solid!”.

ADVERTISEMENT

„Văd o chestie transparentă pentru acest club de referință!”

„Va fi o licitație, se vor înscrie mai multe societăți. Eu așa văd o chestie transparentă pentru clubul ăsta de referință. Eu asta spun, în rest pot fi tot felul de asocieri și alte discuții.

S-ar crea o emulație dacă grupul acesta de legende s-ar uni la club, așa cum a fost și la Rapid, în Liga 4, cu Daniel Pancu, Daniel Niculae. N-am vorbit cu Piți!

ADVERTISEMENT

Suntem în zona în care nu mai sunt mulți oameni care să spună că vin cu mulți bani și să conducă alții, să fie totul într-o zonă, să intre într-o asociere și să nu aibă siguranță la nimic.”, a continuat Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

„Nu vrea privatul, pentru că nu are nimic, are 51%, dar niciodată marca și palmaresul. Atunci de ce să vină? Cea mai solidă și transparentă chestie este privatizarea. Nu s-au privatizat tot felul de fabrici, instituții?

ADVERTISEMENT

Acum ar fi totul transparent, solid… atât de solid încât nu ar mai exista discuții pe niciun fel de temă. În momentul în care o echipă a câștigat Champions League, titluri, Supercupa Europei consider că ministerul trebuie să facă ceva în privința acestei echipe.

Să găsească o formă, o chestie oficială, solidă, prin care echipa asta să facă performanță, dacă tu nu vrei să dai clubul. Eu nu spun să ia doar secția de fotbal a Stelei, să ia tot: scrimă, handbal, baschet.

Nimeni nu pornește într-un deal de genul ăsta ca să falimenteze. Nu ia nimic, baza rămâne la minister și închiriază cât timp e folosită. E asumat că poți susține toate sporturile, deși nu toate aduc bani.

Eu nu plec cu gândul ăsta, cineva care vrea să cumpere înseamnă că a construit ceva, a făcut ceva afaceri și poate face un business din care să scoată ceva. Asta ar fi varianta ideală! Vom vedea ce va fi!”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT