News

Scene cu puternic impact emoțional. Un român a snopit în bătaie o bătrână pentru 40 de euro

20.08.2020 | 08:24
Scene cu puternic impact emotional Un roman a snopit in bataie o batrana pentru 40 de euro
ADVERTISEMENT

Un român în vârstă de 34 de ani din Valencia, Spania a ajuns pe mâna Poliției după ce a bătut cu bestialitate o bătrână pentru a-i fura banii pe care îi avea asupra ei. Atacul s-a petrecut într-o scară de bloc și a fost surprins de una dintre camerele de supraveghere.

În imagini se poate observa cum victima opune rezistență în momentul în care bărbatul îi sustrage portofelul. Încearcă să-l împingă și refuză să-i dea cei 40 de euro, dar este lovită cu pumnul în față până se prăbușește la pământ.

ADVERTISEMENT

Vecinii au fost cei care au găsit-o inconștientă în scara blocului și au anunțat autoritățile. Din fericire, echipajele medicale au intervenit în timp util, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Caz șocant în Spania! Bătrână bătută cu bestialitate de un român care încerca să îi fure portofelul

Făptașul a fost identificat de polițiști câteva ore mai târziu, pe baza imaginilor surprinse de camera de supraveghere din scara blocului. Potrivit presei locale, este vorba despre un bărbat român în vârstă de 34 de ani.

ADVERTISEMENT

Cât despre victimă, medicii s-au asigurat că nu a suferit leziuni severe la nivelul capului, după care i-au permis să continue recuperarea de acasă. Le datorează totul vecinilor, care au intervenit imediat ce au găsit-o zăcând aproape inconștientă în urma loviturilor încasate.

O bătrână din Timișoara, tălhărită în plină zi. I-a fost smuls aurul de la gât

Din păcate, polițiștii români se confruntă, la rândul lor, cu astfel de cazuri. Cel mai recent a avut loc vineri, 8 august, în Timișoara, unde o femeie de 81 de ani a fost deposedată prin violență de lănțișorul de aur pe care îl purta la gât.

ADVERTISEMENT

Cinci ore mai târziu, în urma investigațiilor efectuate, oamenii legii au reușit să identifice posibilul făptaș. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani din oraș, reținut și condus la audieri pentru a da explicații în acest caz.

De asemenea, în luna mai, o femeie în vârstă de 63 de ani a fost atacată în plină stradă de un tânăr necunoscut. Acesta i-a smuls geanta în care se aflau documentele personale, dar și portofelul.

ADVERTISEMENT

Incidentul s-a petrecut în Piatra Neamț, iar polițiștii au dat de urma tâlharului cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă. De altfel, acestea constituie mai mereu proba principală în astfel de cazuri.

ADVERTISEMENT
Tags: