ADVERTISEMENT
News

Scene de coșmar în Vâlcea! Și-a bătut calul până l-a umplut de sânge

Autor: Alexandru Năstase | 01.09.2020 | 13:34
Scene de coșmar în Vâlcea! Și-a bătut calul până l-a umplut de sânge
Calul a fost bătut chiar de stăpân. Sursa foto - captură facebook

Scene de coșmar în județul Vâlcea, mai exact în comuna Păușești-Măglași. acolo unde un bărbat a fost filmat ]n timp ce își lovea cu sălbăticie unul dintre caii înhămați la căruță.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât,  în imagini se poate vedea că animalul nu mai are putere să tragă. Clipul șocant a fost difuzat de Tribuna Vâlceană.

Interesant este că cel care a filmat totul a anunțat că va depune plângere penală pentru rele tratamente aplicate animalelor.

ADVERTISEMENT

Scene cumplite în județul Vâlcea!

În timpul filmării care durează aproximativ două minute se aude cum o femeie i se adresează căruțașului: ”Băi, copile, lasă-l, mamă! Te rog eu frumos să-ți fie milă, uită-te cât sânge e în drum! Ce vrei să-i faci? Lasă-l, mamă, se se odihnească”

Rugămințile femeii s-au lovit însă de un zid: ”Du-te, măi, tanti, lasă-mă, te rog frumos”. ”I-ai făcut sarcina cât căruța de înaltă. Îl înțepași în burtă cu ceva!”, se mai aude femeia. VEZI VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

De altfel, acesta este momentul în care căruțașul s-a aprins. Doi oameni vin să-l ajute pe individ, calul se ridică, iar înregistrarea se încheie cu anunțul celui care filmează că va fi chemată poliția.

„Polițiștii au demarat verificări și au identificat un bărbat de 31 de ani, bănuit de comiterea faptei. În cauză s-a întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor”, au anunțat cei de la IPJ

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că ministrul Marcel Vela a anunțat că, în cadrul structurii de Ordine Publică, se va înființa Poliția animalelor.

Acesta a mai zis că în departament ar putea lucra specialiști în domeniul penal, dar și în domeniul veterinar. “Polițiștii pot folosi forța dacă un animal este în pericol”, transmitea demnitarul.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!