Life

Scene emoționante la Blăgești. Vulpița și-a revăzut fetița. Prima reacție

14.07.2020 | 07:32
Scene emotionante la Blagesti Vulpita sia revazut fetita Prima reactie
Scene emoţionante la Blăgeşti. Vulpiţa şi-a revăzut fetiţa. Prima reacţie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Veronica Stegaru, cunoscută publicului drept Vulpița, a revenit în satul natal din județul Vaslui unde și-a revăzut familia, dar și fetița care a rămas în grija socrilor. Femeia din Blăgești s-a întors după luni bune acasă, în ultima perioadă fiind văzută la „Acces Direct”.

Aceasta le-a arătat fanilor din mediul online cum a decurs revederea cu copilul, postând ulterior și o imagine cu acesta. În plus, Vulpița a filmat momentele cele mai importante la revenirea la Blăgești, dar și câteva locuri din satul de unde a plecat.

ADVERTISEMENT

Emoționată peste măsură cu întâlnirea cu fiica sa, Veronica Stegaru a mărturisit că este fericită că-și poate strânge din nou copilul în brațe. Întâlnirea dintre cele două a fost pe placul fanilor care i-au transmis să aibă grijă de micuță și să stea mai mult în preajma ei.

Vulpița și-a revăzut copilul, la Blăgești. Cum a decurs întâlnirea

Imaginea de pe marginea drumului în care Vulpița apare alături de fetița sa spune totul. Veronica Stegaru este încântată că a revenit în satul natal pentru că acolo este copilul pe care-l are cu Viorel Stegaru, bărbatul alături de care a devenit cunoscută la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Fetița mea frumoasă ❤️ Sunt foarte fericită. Acum vedeți la Acces Direct cum am ajuns acasă”, a scris Vulpița în dreptul imaginii în care apare alături de copilă, pe contul de Instagram.

Veronica Stegaru a renunțat la aparițiile TV, așadar nu va mai fi văzută în emisiunea prezentată de Mirela Vaida. Femeia și-a reluat traiul în satul natal, însă și-a anunțat fanii că îi va ține la curent cu ultimele evenimente din viața ei pe canalul de Youtube.

ADVERTISEMENT

„Vă mulțumesc că ați fost lângă mine. Sper să fiți în continuare indiferent de ce o să fac. Intră la mine pe YouTube să vezi ce hotărâre am luat”, este mesajul scris de Vulpița pe o rețea de socializare în urmă cu câteva zile.

Fanii îi cer Vulpiței să se întoarcă la București

Foarte mulți oameni i-au scris Veronicăi că nu o vor uita pentru ultimele 6 luni pe care le-a petrecut în Capitală, unii dintre aceștia sfătuind-o să se întoarcă, să-și facă un rost în București pentru că acum este o persoană cunoscută. Pe de altă parte sunt și voci care o blamează și spun că a făcut bine că a revenit în Blăgești.

ADVERTISEMENT

„Nu o să te uităm niciodată Vero❤️, ne-ai făcut să te urmărim zi de zi. Baftă pe mai departe și să auzim de bine❤️❤️” sau „O să-ți pară rău Vulpițo de ce ai făcut! Cu așa ceva nu te mai întâlnești în veac” sunt doar două dintre comentariile primite de Vulpița.

ADVERTISEMENT