News

Scene revoltătoare la concertul organizat de Primăria Târgu Jiu pentru absolvenții de liceu: Cuvinte obscene și obiecte aruncate pe scenă

Prestația interpretului Andrei Ștefan a stârnit reacții aprinse în mediul online. Artistul a ținut un discurs controversat în timp ce cânta pentru zeci de absolvenți.
12.06.2023 | 23:26
Scene revoltatoare la concertul organizat de Primaria Targu Jiu pentru absolventii de liceu Cuvinte obscene si obiecte aruncate pe scena
Prestația lui Andrei Ștefan a stârnit reacții aprinse în mediul online. Foto: Captura TikTok.
ADVERTISEMENT

Prestația lui Andrei Ștefan a stârnit mai multe controverse în mediul online. Spectatorii unui concert din Târgu Jiu au surprins momentul în care artistul, aflat pe scenă, a adresat cuvinte greu de reprodus elevilor, după ce ar fi fost provocat de aruncarea de obiecte pe scenă. Primăria orașului nu a comentat incidentul, în timp ce artistul și-a prezentat scuzele, menționând că a fost provocat de comportamentul adolescenților.

Cuvinte obscene și comportament inadecvat

Serbările absolvenților din Târgu Jiu au avut loc pe stadionul municipiului începând cu data de 6 iunie. Evenimentul, organizat de Primăria condusă de Marcel Romanescu (PNL), s-a desfășurat în contextul unei greve a profesorilor. Printre artiștii urbani prezenți pe scenă se numărau Petre Ștefan, Oscar și DJ Freelook.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul local Narcis Daju a dezvăluit pe Facebook că artiștii invitați la concert au interpretat și piese cu un limbaj licențios, adăugând că primarul și echipa sa ar fi trebuit să ia în considerare acest aspect înainte de organizare. Petre Ștefan, contactat prin intermediul agentului său, și-a prezentat scuzele pentru reacția nepotrivită, menționând că a fost provocat de aruncarea de obiecte pe scenă, dar și-a exprimat speranța că în viitor vor exista mai mult respect în timpul prestațiilor.

„Deci, specialiștii din Primărie și domnul primar au ascultat, le-a plăcut, i-au găsit liberi pe artiști, i-au tocmit cu 70.000 de lei și i-au luat. Restul, până la 100.000 au fost scena și alte mărunțișuri. Dacă vă uitați atent la filmare, vedeți un ficus de la Poliția Locală care stă drepți în timp ce artiștii îi înjură pe tinerii din Târgu Jiu și sunt gata să sară la bătaie”,  a scris jurnalistul local, Narcis Daju, pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Andrei Ștefan și-a pierdut calmul

În timpul concertului, a avut loc un incident. Adolescenții au aruncat diverse obiecte pe scenă, iar Petre Ștefan a reacționat într-un mod nepotrivit, adresând replici jignitoare, care nu pot fi reproduse în articol. Incidentul a stârnit reacții aprinse în mediul online și a provocat controverse în comunitatea locală.

„În cadrul evenimentului de sâmbătă seară de la Târgu Jiu, pe parcursul concertului, au fost aruncate obiecte pe scenă de mai multe ori înspre mine și colegii mei: brichete, sticle, telefoane, ceasuri, obiecte care ne puteau lovi. Am întrerupt concertul pentru a sesiza paza să reacționeze la acest comportament deviant.

ADVERTISEMENT

Din păcate, au continuat însă să arunce cu aceste obiecte, m-am simțit jignit și am avut o reacție nepotrivită care viza persoana care genera probleme, reacție despre care sunt conștient că a afectat întregul public și desfășurarea în condiții normale a concertului.

Este o reacție pe care o regret și pentru care îmi cer scuze, dar îmi doresc ca pe viitor să existe mai mult respect din partea celor care aleg să participe la un eveniment ca acesta și mai multă proactivitate din partea celor care se ocupă de securitatea artiștilor și de buna desfășurare a întregului eveniment.

ADVERTISEMENT

Asemenea acțiuni pot cauza prejudicii și celorlalți participanti la concert care doar au venit sa se bucure de muzică. Fiind prima dată când mă confrunt cu o asemenea situație, îmi asum că reacția mea a fost total nepotrivită și îmi cer scuze încă o dată tuturor celor care au participat la eveniment și autorităților”, a explicat Petre Ștefan, citat de libertatea.

Festivitățile de premiere pentru elevii din ani terminali au continuat, iar autoritățile locale încă nu au răspuns public în legătură cu incidentul de la serbările absolvenților din Târgu Jiu.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Românii, duși cu vorbe goale: cum au călcat Burleanu și Iordănescu pe nervii...
Românii, duși cu vorbe goale: cum au călcat Burleanu și Iordănescu pe nervii suporterilor
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Rezultate Titularizare 2024. Edu.ro publică notele profesorilor, înainte de contestaţii
Rezultate Titularizare 2024. Edu.ro publică notele profesorilor, înainte de contestaţii
Acuzaţii grave la adresa lui Mihai Zmărăndescu în scandalul maceta: Nu i-a păsat,...
Acuzaţii grave la adresa lui Mihai Zmărăndescu în scandalul maceta: Nu i-a păsat, mi-a pus viața în pericol
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Schimbare importantă pentru pensionari. Când vor primi pensiile pe luna august
Schimbare importantă pentru pensionari. Când vor primi pensiile pe luna august
Georgică Cornu n-a uitat-o pe Marina Almășan. Gesturi scandaloase ale milionarului
Georgică Cornu n-a uitat-o pe Marina Almășan. Gesturi scandaloase ale milionarului
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un...
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activişti
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!