Life

Scene scandaloase la Puterea dragostei! Andrada, la harță cu Cristi Comănici

01.02.2021 | 08:06
Scene scandaloase la Puterea dragostei Andrada la harta cu Cristi Comanici
ADVERTISEMENT

Ultima ediție a emisiunii Puterea dragostei a scos la iveală scene scandaloase. Concureții au dezlănțuit un adevărat circ, în prim plan fiind Andrada și Cristi Comănici, care s-au certat ca la ușa cortului.

Nici ceilalți participanți nu s-au lăsat mai prejos. Au aruncat cu obiecte și au dărâmat scaune, scenele încheidu-se cu țipete și lacrimi.

ADVERTISEMENT

Scene scandaloase la Puterea dragostei! Andrada, la harță cu Cristi Comănici

Scandalul care a atras atenția, în primă instanță, a fost cel dintre Andrada și Cristian Comănici. Cei doi au pornit fix de la ideea că femeia nu s-a certat suficient până acum.

Andrada, despre Cristian: „Nu ține dușmănie, dar vrea să mă voteze la eliminare, m-a amenințat până acum”.

ADVERTISEMENT

Cristi Comănici: „Păi te votez că tu ești, cum să zic eu, nu te votez că am dușmănie pe tine. Tu ai intrat într-o brigadă,  poate eu sunt prost, dar așa văd eu”.

El explică apoi că prima dată trebuie eliminată veriga slabă. Spunând că femeia a demonstrat în emisiunea respectivă că nu poate „pe cont propriu”.

ADVERTISEMENT

Cristi Comânici: „Chiar și când te-ai certat cu fetele ai avut nevoie de un Marinescu, să fie prietenul tău să te ajute, de un Nicos…Tu nu poți singură, de asta ești veriga slabă”.

Andrada: „Eu nu pot singură?”

Cristi Comănici: „Maria, așa zuză cum e ea, poate și singură, se războiește cu toată lumea”.

ADVERTISEMENT

Ceilalți concurenți au sărit în apărarea Andradei, spunând că s-a certat singură cu toată lumea. Dar nu au reușit să-l covingă pe Cristi: „Spuneți-mi și mie când s-a certat ea cu toată lumea și Marinescu nu a fost de partea ei? Când a dat dreptate altor oameni în afară de tine?”

Andrada a explicat că nu poate să-i impună nimic, iar dacă Marinescu consideră că trebuie să-i ia apărarea, e liber să o facă. „Cristian, vreau să te întreb de ce nu gândești cu capul?”, spune femeia. Momentul a fost unul care a încins spiritele la maxim, producătorii nu au lăsat să se audă ceea ce concurenți au spus.

Cristian Comănici: „Bă m-ai omotât cu capul. Consinder că sunt într-un loc în care am în fața un om care, nu, nu vreau să jignesc…”

Andrada a continuat: „de ce ai încredere în oameni pe care nu-i cunoști? De ce sari pentru ei? De ce? De ce nu-ți vezi de treaba ta?”

Cristian: „Așa vor mușchii mei, că-s avocat?….Stimați telespectatori, avem aici un specimen de femeie care știe doar trei propoziții și le repetă la nesfârșit, le-a auzit la Alexandra, nu le știa înaite”, conchide bărbatul.

Scenele au culminat cu un scandal în toată regula, participanții vorbind unii peste alții, fiind imposibil de deslușit ce au spus. În platou au zburat obiecte dintr-o tabără în alta, iar scaunele au suferit și ele din cauza excesului de nervi, fiind trântite cu violență.

ADVERTISEMENT