News

Scene șocante într-un liceu din Suceava. Tatăl unui elev a intrat peste profesor în clasă și l-a luat la bătaie

Un eveniment șocant s-a petrecut într-o unitate de învățământ din Suceava. Tatăl unui elev i-a făcut fiului său dreptate cu pumnul.
10.01.2024 | 00:06
Scene socante intrun liceu din Suceava Tatal unui elev a intrat peste profesor in clasa si la luat la bataie
Tatăl unui elev a bătut un profesor de la un colegiul din Suceava. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Violența în școlile din România este un subiect intens discutat în ultima perioadă, însă, de cele mai multe ori, cei care recurg la astfel de gesturi sunt elevii. Într-un liceu din Suceava, pe de altă parte, un dascăl a fost luat la bătaie de un părinte revoltat.

Scene greu de crezut la un liceu din Suceava. Un tată nemulțumit a luat un profesor la bătaie

În ultimul timp au loc tot mai multe episoade de violență în școlile din România. Din diferite motive, elevii sau elevele sar la bătaie și încearcă să-și rezolve astfel problemele apărute.

ADVERTISEMENT

Copii sau adolescenții își împart pumni și picioare în apropierea școlii sau chiar în incinta instituției de învățământ, dar într-un liceu din Suceava a avut loc un eveniment cutremurător.

După ce fiul său l-a sunat și s-a plâns că profesorul său l-a tras de păr, un tată revoltat a decis să-și facă dreptate de unul singur. A mers direct la școală pentru a-i cere dascălului socoteală.

ADVERTISEMENT

Ce sancțiune a primit

Supărat că nimeni nu-i oferă lămuririle pe care le aștepta, a mers în sala în care bărbatul ținea o lecție și l-a luat la bătaie cu pumnii și picioarele, în fața celorlalți elevi.

„A pătruns în incinta Colegiului … Suceava, după care s-a deplasat în incinta sălii de modelaj a unităţii şcolare, împrejurare în care l-a lovit de mai multe ori cu palma şi pumnii pe numitul …, cadru didactic al instituției, fapt ce a provocat un sentiment profund de teamă şi insecuritate în rândul elevilor prezenţi în sala de clasă”, au stabili anchetatorii, conform cancan.ro. 

ADVERTISEMENT

Părintele a recunoscut întregul eveniment în fața polițiștilor. Totodată, acesta a afirmat că nu este o fire violentă și că regretă ceea ce s-a întâmplat, precum și faptul că i-a speriat pe ceilalți elevi.

Cu toate că totul a avut loc pe 12 decembrie 2019, abia acum agresorul și-a primit pedeapsa. Pe 8 ianuarie, Judecătoria Suceava l-a condamnat pe bărbați la plata unei amenzi penale de 2.400 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

ADVERTISEMENT

De menționat este faptul că decizia nu este definitivă. Pe de altă parte, profesorul a fost la rândul său anchetat pentru că l-a tras pe elev de perciuni, iar autoritățile au dispus deschiderea unui dosar penal pe numele său.

ADVERTISEMENT