News

Scene șocante la Lugoj. Tentativă dublă de sinucidere pentru o femeie din Ucraina

O ucraineană stabilită în municioiul Lugoj (județul Timiș) a încercat să se sinucidă de două ori miercuri. Salvată de un cetățean, ea a fost internată la psihiatrie în cele din urmă.
15.06.2022 | 23:49
Scene socante la Lugoj Tentativa dubla de sinucidere pentru o femeie din Ucraina
Oamenii legii i-au salvat viața femeii care a vrut să se arunce de pe o pasarelă din Lugoj. Foto: hepta.com
ADVERTISEMENT

Inițial, femeia din Ucraina a vrut să se arunce de pe o pasarelă din Lugoj. Din întâmplare, a fost observată de un cetățean care a împiedicat-o să-și ia viața. În cele din urmă, au intervenit și polițiștii care fuseseră chemați la fața locului.

Tentativă de sinucidere în Lugoj

După ce au oprit-o, oamenii legii au condus-o la audieri. ”Astăzi, în jurul orei 12:18, poliţiştii Municipiul Lugoj au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe pasarela de pe strada Buziaşului din municipiu se află o femeie care manifestă un comportament agitat, existând posibilitatea intenţiei de a se sinucide.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând faptul că o femeie de 34 de ani, din Ucraina, ar fi avut intenţia de a se sinucide, însă, din fericire, a fost salvată de un cetăţean”, a transmis IPJ Timiş.

În urma examinării medicale, s-a constatat că femeia 34 de ani prezenta vânătăi pe corp. Când a fost întrebată ce i s-a întâmplat, ea a spus oamenilor legii că a căzut de pe bicicletă în urmă cu doar câteva zile. După ce a plecat de la audieri, femeia ar mai fi avut o tentativă de sinucidere și a fost observată de un echipaj de jandarmi.

ADVERTISEMENT

După finalizarea verificărilor, aceasta a plecat împreună cu concubinul său spre adresa de domiciliu, iar la semaforul de la intersecţia străzilor Bucegi cu Nicolae Titulescu, în timp ce autoturismul era în mişcare, a deschis portiera cu intenţia de a coborî din acesta, situaţie surprinsă de către un echipaj de jandarmi”, au transmis reprezentanții IPJ Timiş.

A doua oară a fost salvată de jandarmi

Astăzi, cu puţin timp în urmă, în localitatea Lugoj, colegii noştri, Sebastian şi Cristian, au împiedicat o femeie care prezenta urme de lovituri pe corp, să se arunce de pe pasajul rutier, strada Buziaşului, pasaj ce trece peste căile ferate. Totul s-a întâmplat ca în filme.

ADVERTISEMENT

O maşină a oprit brusc în apropierea pasajului şi, sub ochii colegilor noştri, portiera din stânga maşinii se deschide, iar o tânără femeie aleargă spre pod. Intuiţia colegilor noştri i-a făcut pe aceştia să o ajungă din urmă şi să o oprească la timp. În prezent, femeia se află pe mâini bune, în grija medicilor”, au transmis și reprezentanții Jandarmeriei.

La final a fost întocmit un proces-verbal de internare nevoluntară, femeia fiind transportată la o clinică de psihiatrie din municipiul Timişoara. Ucraineana este stabilită în România de mai mult timp.

ADVERTISEMENT
Tags:
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink