News

Scene șocante la Lugoj. Tentativă dublă de sinucidere pentru o femeie din Ucraina

O ucraineană stabilită în municioiul Lugoj (județul Timiș) a încercat să se sinucidă de două ori miercuri. Salvată de un cetățean, ea a fost internată la psihiatrie în cele din urmă.
15.06.2022 | 23:49
Scene socante la Lugoj Tentativa dubla de sinucidere pentru o femeie din Ucraina
Oamenii legii i-au salvat viața femeii care a vrut să se arunce de pe o pasarelă din Lugoj. Foto: hepta.com
ADVERTISEMENT

Inițial, femeia din Ucraina a vrut să se arunce de pe o pasarelă din Lugoj. Din întâmplare, a fost observată de un cetățean care a împiedicat-o să-și ia viața. În cele din urmă, au intervenit și polițiștii care fuseseră chemați la fața locului.

Tentativă de sinucidere în Lugoj

După ce au oprit-o, oamenii legii au condus-o la audieri. ”Astăzi, în jurul orei 12:18, poliţiştii Municipiul Lugoj au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe pasarela de pe strada Buziaşului din municipiu se află o femeie care manifestă un comportament agitat, existând posibilitatea intenţiei de a se sinucide.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând faptul că o femeie de 34 de ani, din Ucraina, ar fi avut intenţia de a se sinucide, însă, din fericire, a fost salvată de un cetăţean”, a transmis IPJ Timiş.

În urma examinării medicale, s-a constatat că femeia 34 de ani prezenta vânătăi pe corp. Când a fost întrebată ce i s-a întâmplat, ea a spus oamenilor legii că a căzut de pe bicicletă în urmă cu doar câteva zile. După ce a plecat de la audieri, femeia ar mai fi avut o tentativă de sinucidere și a fost observată de un echipaj de jandarmi.

ADVERTISEMENT

După finalizarea verificărilor, aceasta a plecat împreună cu concubinul său spre adresa de domiciliu, iar la semaforul de la intersecţia străzilor Bucegi cu Nicolae Titulescu, în timp ce autoturismul era în mişcare, a deschis portiera cu intenţia de a coborî din acesta, situaţie surprinsă de către un echipaj de jandarmi”, au transmis reprezentanții IPJ Timiş.

A doua oară a fost salvată de jandarmi

Astăzi, cu puţin timp în urmă, în localitatea Lugoj, colegii noştri, Sebastian şi Cristian, au împiedicat o femeie care prezenta urme de lovituri pe corp, să se arunce de pe pasajul rutier, strada Buziaşului, pasaj ce trece peste căile ferate. Totul s-a întâmplat ca în filme.

ADVERTISEMENT

O maşină a oprit brusc în apropierea pasajului şi, sub ochii colegilor noştri, portiera din stânga maşinii se deschide, iar o tânără femeie aleargă spre pod. Intuiţia colegilor noştri i-a făcut pe aceştia să o ajungă din urmă şi să o oprească la timp. În prezent, femeia se află pe mâini bune, în grija medicilor”, au transmis și reprezentanții Jandarmeriei.

La final a fost întocmit un proces-verbal de internare nevoluntară, femeia fiind transportată la o clinică de psihiatrie din municipiul Timişoara. Ucraineana este stabilită în România de mai mult timp.

ADVERTISEMENT
Tags: