Sport

Schimbare enigmatică la FCSB. Coman, înlocuit la pauza duelului cu FC U Craiova. Explicația lui Florinel. Update

Florinel Coman a fost schimbat la pauza meciului FC U Craiova - FCSB, deși a fost unul dintre cei mai buni în prima repriză și n-a acuzat probleme medicale.
16.07.2023 | 23:40
Schimbare enigmatica la FCSB Coman inlocuit la pauza duelului cu FC U Craiova Explicatia lui Florinel Update
Meciul de fotbal dintre U Craiova 1948 si FCSB, contand pentru SuperLiga Superbet, desfasurat pe Stadionul Municipal Constantina Dita din Targu Jiu, duminica 16 iulie 2023. © FOTO:Catalin Ciupureanu/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
16-07-2023
20:41

Florinel Coman, despre motivul schimbării

La finalul meciului FC U Craiova 1948 – FCSB, Florinel Coman a venit la flash-interviu și a explicat de ce a fost schimbat la pauză. Autorul celui de-al doilea gol susține că el i-a cerut lui Elias Charalambous să îl înlocuiască.

„La acel penalty am căzut prost și am simțit o durere la spate. Am vorbit cu Elias (n.r. – Charalambous) și am hotărât că e mai ok să ies”, a declarat Florinel Coman.

Florinel Coman a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști de la FCSB în prima repriză a meciului de la Tg. Jiu cu FC U Craiova 1948. Cu toate acestea, „șeptarul” roș-albaștrilor a fost schimbat înainte de startul celei de-a doua reprize.

Florinel Coman, schimbat la pauza meciului FC U Craiova – FCSB

Florinel Coman a fost omul care a contribuit în totalitate la golul de 2-0 al celor de la FCSB în duelul cu FC U Craiova 1948 de la Tg. Jiu. Superstarul vicecampioanei a scos un penalty după un contact cu portarul Robert Popa, pe care tot el l-a învins de la punctul cu var.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, staff-ul roș-albaștrilor a surprins înainte de startul actului secund, când Florinel Coman nu a mai apărut pe teren. În locul său a intrat Andrei Cordea. Decizia a fost una cel puțin ciudată, având în vedere că în prima repriză Coman nu a acuzat nicio problemă medicală.

Coman, glume pe seama plecării de la FCSB

Înainte de startul noului sezon de SuperLiga, Florinel Coman a glumit pe seama unei posibile plecări de la FCSB. Atacantul roș-albaștrilor are o clauză de reziliere în valoare de 5.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Eu m-am pregătit foarte bine, se poate întâmpla orice în campionat, contează să câștige echipa. Unde să plec? Să plec cu Posrche-ul?

Ați văzut ce a spus patronul și eu am spus la fel, să se plătească acea clauză, că nu stau pe capul lor. Avem tineri valoroși care pot să ia locul oricui din echipă”, a declarat Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru, înlocuit din cauza unei accidentări

Schimbat, dar înaintea pauzei, a fost și un alt jucător important de la FCSB. Modificarea s-a produs însă din motive medicale. Darius Olaru s-a accidentat la jumătatea primului act și, în minutul 45, i-a cedat locul lui Malcom Edjouma.

Totuși, schimbările făcute de FCSB au dat roade. Cele două modificări s-au produs la 2-0, iar cei care au intrat, Edjouma și Cordea au creat golul trei.

ADVERTISEMENT

Servit excelent de David Miculescu, Cordea l-a servit pe mijlocașul francez, care a revenit cu gol pe teren după accidentarea suferită în luna aprilie.


  • Cotă BETANO pentru FCSB. 1,60 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Dinamo

ADVERTISEMENT