Sport

Alertă la FCSB! Darius Olaru a ieșit accidentat din meciul cu FC U Craiova 1948

Darius Olaru a ieșit accidentat din FC U Craiova 1948 - FCSB! Căpitanul vicecampioanei s-a lovit la coapsă și n-a mai putut continua.
16.07.2023 | 22:27
Alerta la FCSB Darius Olaru a iesit accidentat din meciul cu FC U Craiova 1948
Alertă la FCSB! Darius Olaru a ieșit accidentat din meciul cu FC U Craiova 1948. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Pierdere pentru FCSB în meciul de la Tg. Jiu cu FC U Craiova 1948. Darius Olaru s-a accidentat la jumătatea primei reprize și l-a forțat pe Elias Charalambous să îl schimbe. Odată cu ieșirea căpitanului, banderola a ajuns pe brațul lui Adrian Șut.

Darius Olaru, accidentat în FC U Craiova 1948 – FCSB

FCSB a făcut o primă repriză încântătoare la Tg. Jiu în partida cu FC U Craiova 1948. La pauză, după foarte multe ocazii, vicecampioana conducea deja cu 2-0 după golurile marcate de David Miculescu și de Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Roș-albaștrii au avut însă parte și de un eveniment nefericit. Chiar înainte ca Radu Petrescu să pună punct primului act, Elias Charalambous s-a văzut nevoit să îl schimbe pe Darius Olaru. Căpitanul lui FCSB s-a accidentat la coapsă la jumătatea primei reprize și, deși a mai forțat aproximativ zece minute, nu a mai putut continua. – vezi VIDEO

În locul lui Olaru, staff-ul vicecampioanei României l-a trimis în teren pe Malcom Edjouma. Francezul a revenit astfel pe teren după trei luni de zile, el fiind până acum indisponibil din cauza unei accidentări.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut cât de gravă este accidentarea lui Darius Olaru. Pentru FCSB urmează o a doua jumătate a lunii iulie destul de încărcată. Sâmbătă, 22 iulie, vicecampioana are „Derby de România” cu Dinamo, cu doar cinci zile înaintea primei manșe din turul I preliminar al Conference League, acolo unde va da piept cu CSKA 1948 Sofia.

Darius Olaru, exclusiv pentru FANATIK: „Așteptăm întăriri”

Înaintea începerii noului sezon de SuperLiga, Darius Olaru a oferit un interviu în exclusivitat pentru site-ul nostru. Fotbalistul accidentat în FC U Craiova – FCSB a avut un mesaj și pentru Gigi Becali, căruia i-a cerut mai multe transferuri.

ADVERTISEMENT

„Cred că avem niște jucători buni, o experiență, care ne va ajuta în acest an să ne îndeplinim obiectivul, să câștigăm campionatul, pe care îl așteptăm de foarte mult timp!

Da, așa este, au plecat mulți jucători, dar perioada de transferuri e în continuare deschisă și mai așteptăm întăriri. Tot timpul începutul de campionat e puțin mai greu.

ADVERTISEMENT

Pentru că nu avem ritm de joc, nu avem meciuri în picioare și încercăm să începem cu brio și să obținem rezultatele pe care ni le dorim”, a declarat Olaru, în exclusivitate pentru FANATIK.


  • Cotă BETANO pentru FCSB. 1,60 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Dinamo

ADVERTISEMENT