News

Schimbare majoră la Hidroelectrica. Se aplică pentru toți clienții, dar și pentru cei care vor să se aboneze. Are legătură cu factura

Schimbare majoră la Hidroelectrica, valabilă pentru toți clienții, dar și pentru cei care vor să se aboneze. Are legătură cu factura.
28.03.2024 | 13:18
Schimbare majora la Hidroelectrica Se aplica pentru toti clientii dar si pentru cei care vor sa se aboneze Are legatura cu factura
Schimbarea anunțată de Hidroelectica. Sursa foto: Hepta, Freepik, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Schimbare majoră la Hidroelectrica. Este valabilă pentru toți clienții, inclusiv cei care vor să se aboneze. Este un anunț ce are legătură cu factura la energie electrică.

Schimbare majoră la Hidroelectrica, valabilă pentru toți clienții. Are legătură cu factura

Reprezentanții Hidroelectrica au transmis ce schimbări importante au loc în legătură cu citirea și transmiterea indexului pentru martie 2024.

ADVERTISEMENT

Mai exact, luna aceasta, perioada în care se citește indexul este 24 – 28 martie 2024. Astfel, abonații mai au la dispoziție această zi pentru a transmite datele către compania de stat.

Schimbarea vine după o perioadă de ajustare. Intervalul de citire a fost modificat față de luna trecută, februarie. Indexul autocitit se poate transmite gratuit la numărul de telefon 0800.800.359.

ADVERTISEMENT

Potrivit Hidroelectrica, acest interval de citire este valabil numai pentru luna martie în curs. Cei care vor să afle informații suplimentare despre procedura de citire și transmitere a indexului pot apela serviciul Call Center la numărul de telefon 021.9834.

Hidroelectrica a lansat o aplicație utilă pentru clienți

De curând, Hidroelectrica a început să emită facturile pentru februarie 2024. Companie are în portofoliu aproximativ 600.000 de clienți și încearcă să găsească cele mai bune soluții pentru a le îmbunătăți experiența.

ADVERTISEMENT

De exemplu, abonații pot utiliza aplicația mobilă iHidro. Aceasta a fost lansată recent de companie, fiind disponibilă atât pentru utilizatorii Android, cât și pentru cei care au iPhone.

Cu ajutorul acestei aplicații, facturile pot fi gestionate într-un mod mult mai eficient. În plus, abonații pot consulta istoricul acestora, pot verifica soldul și pot transmite cu ușurință indexul lunar. Aceștia pot face totul direct cu dispozitivul mobil.

ADVERTISEMENT

“Hidroelectrica a lansat astăzi aplicația mobilă iHidro, un instrument informatic inovator, care vine în întâmpinarea necesităților clienților companiei.

Cu o interfață grafică modernă și prietenoasă, iHidro este disponibilă pentru sistemele Android și iOS, oferind totodată și o versiune desktop pentru accesarea de pe calculator.

Lansarea aplicației reflectă angajamentul companiei de a oferi soluții eficiente și ușor accesibile pentru consumatorii de energie electrică”, este mesajul transmis de Hidroelectrica.

Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie din România. În 2023, compania a înregistrat venituri de 12,2 miliarde de lei, fiind o creștere cu 30% față de 2022. Profitul net al companiei este de 6,33 de miliarde de lei, cu 42% peste nivelul anului precedent.

ADVERTISEMENT