Life

Schimbare majoră la Netflix. Cât va costa de acum cel mai ieftin abonament pe platforma de streaming

Schimbare majoră făcută de Netflix. Decizia platformei de streaming în privința celui mai ieftin abonament. Ce utilizatori sunt afectați.
21.07.2023 | 00:01
Schimbare majora la Netflix Cat va costa de acum cel mai ieftin abonament pe platforma de streaming
Ce schimbare majoră a făcut Netflix. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Netflix a făcut o schimbare majoră, care va afecta mulți utilizatori. Este vizat cel mai ieftin abonament al platformei de streaming, pentru care au optat mulți abonați.

Schimbare majoră la Netflix. Ce se întâmplă cu cel mai ieftin abonament

Utilizatorii care aveau cel mai ieftin abonament (basic), în valoare de 9,99 dolari, sunt afectați de decizia companiei. Platforma de streaming nu mai oferă acest abonament, iar decizia a fost luată brusc, fără vreun avertisment în această privință.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nu a existat un anunț oficial în legătură cu schimbarea. Planul de bază a fost eliminat complet miercuri, conform Tech Radar. Acesta era cel mai ieftin abonament fără reclame.

Este important de menționat că schimbarea îi afectează, momentan, doar pe abonații din SUA și Regatul Unit. După această schimbare, Netflix a afișat o actualizare în secțiunea “Întrebări frecvente”, de pe pagina de înscriere.

ADVERTISEMENT

Cei care au planul de bază vor rămâne cu acesta până aleg alt abonament sau își anulează contul. Utilizatorii noi nu vor mai putea pentru acest plan, care nu mai există.

“Planul Basic nu mai este disponibil pentru membrii noi sau pentru cei care se reînscriu. Dacă sunteți în prezent pe planul Basic, puteți rămâne pe acest plan până când vă schimbați planurile sau vă anulați contul”, se arată pe pagina Netflix.

ADVERTISEMENT

În acest moment, cea mai ieftină opțiune pentru abonați este planul de 6,99 de dolari pentru abonamentul Standard cu reclame. În schimb, planul Standard, care nu conține publicitate, are prețul de 15,49 de dolari.

Utilizatorii din SUA și Regatul Unit pot alege acum din trei planuri puse la dispoziție de Netflix. Este vorba despre planul Standard cu reclame, cel Standard fără reclame și planul Premium. Acesta din urmă are prețul de 19,99 de dolari.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp, Netflix a lăsat să se înțeleagă că va renunța la planul de bază. Decizia de a-l elimina a fost luată rapid, iar utilizatorii nu mai pot opta pentru abonamentul care era cel mai ieftin fără reclame.

ADVERTISEMENT
Tags: