Life

Schimbare majoră la Survivor România 2023. Ce se întâmplă cu noul sezon

Schimbare majoră la Survivor România 2023. Ce se întâmplă ci noul sezon, care va începe pe data de 9 ianuarie 2023.
30.12.2022 | 15:39
Schimbare majora la Survivor Romania 2023 Ce se intampla cu noul sezon
Schimbare majoră la Survivor. Ce se întâmplă cu noul sezon din 2023 Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Schimbare majoră la Survivor România pentru noul sezon, care începe în 2023. Ce se întâmplă, de fapt, cu emisiunea de la anul.

Schimbare majoră la Survivor. Ce se întâmplă cu noul sezon din 2023

Fanii emisiunii care o urmăresc încă de la început trebuie să știe că noul sezon are niște schimbări. Este vorba despre zilele în care emisiunea Survivor România 2023 va fi difuzată.

ADVERTISEMENT

Începând cu noul sezon din 2023, zilele de difuzare de la Survivor vor fi luni, marți și miercuri.

Show-ul de televiziune de la Pro Tv începe pe data de 9 ianuarie 2023, iar conform unui anunț făcut de Daniel Pavel, zilele de difuzare se vor schimba.

ADVERTISEMENT

Ce nu se va schimba, însă, va fi efortul pe care toți concurenții trebuie să îl depună pentru a putea ajunge în marea finală de la Survivor.

„Ne-ați așteptat, iar noi ne-am gândit la acest moment. Un sezon mai tare ca niciodată este aproape de începere, așa că ne bucurăm să fim împreună de trei ori pe săptămână!

ADVERTISEMENT

Este oficial – în fiecare luni, marți și miercuri vă așteptăm la PRO TV și pe VOYO să descoperim cum decurge lupta dintre cele două triburi. Națiune Survivor, pregătiți?”, a spus Daniel Pavel, conform unui comunicat al PRO TV.

Cine participă la Survivor. Sunt 12 vedete care vor să ia premiul

Sunt 12 vedete care participă în acest an la emisiunea Survivor, conform unui anunț făcut de oficialii de la Pro TV, care au precizat și cine sunt artiștii, influencerii, sportivii și nu numai care participă la show-ul din Republica Dominicană începând din ianuarie 2023.

ADVERTISEMENT

Printre aceste nume sunt Maria Constantin, Vica Blochina, Carmen Grebenișan, Sebastian Dobrincu, Jorge, DOC, sau Gheboasă.

Procesul de alegere a vedetelor care să participe la Survivor România 2023 a fost unul complex, spuneau oficialii, și acesta a durat nu mai puțin de opt luni, fiind alese foarte persoanele care puteau face față din punct de vedere fizic și psihic.

„Am discutat cu peste 150 de vedete. Sunt convins că am găsit cea mai bună variantă în contextul dat. Eu sunt îndrăgostit de acest format. Îi admir pe toți cei care acceptă o astfel de provocare.

Totul este 100% real. Concurenții au parte de condiții la care nici nu s-ar fi putut gândi. Sunt extrem de încântat de casting-ul final.” , a declarat Marcel Radu, Head of Talent Management and Scouting PRO TV.

ADVERTISEMENT
Tags: