Life

Schimbare majoră la Survivor România 2023! Ce se întâmplă la PRO TV? O mare vedetă și-a pierdut postul!

Informațiile prezentate acum două luni de FANATIK sunt confirmate 100%! PRO TV a renunțat la un nume mare pentru un show care are legătură cu Survivor România!
11.01.2023 | 14:00
Schimbare majora la Survivor Romania 2023 Ce se intampla la PRO TV O mare vedeta sia pierdut postul
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2023. PRO TV face o mare schimbare în acest sezon. Foto: PRO TV/ Instagram
ADVERTISEMENT

PRO TV a luat decizia în legătură cu unul din cele mai urmărite show-uri din mediul online, care are legătură cu Survivor România! Postul de pe Pache Protopopescu a renunțat la fostul câștigător al reality-show-ului, așa cum FANATIK anunța, în baza informațiilor prezentate în exclusivitate în urmă cu ceva vreme!

Zannidache nu va mai prezenta Extrashow, așa cum FANATIK a anunțat în luna noiembrie 2022!

Este vorba despre emisiunea Extrashow de pe VOYO! O producție în care, în sezonul anterior, Zanni comenta tot ce se întâmpla în jungla din Republica Dominicană împreună cu invitații săi, foști concurenți ai show-ului.

ADVERTISEMENT

Pe 2 noiembrie 2022, FANATIK a prezentat informații în exclusivitate despre negocierile care s-au purtat între cunoscutul trapper și postul tv, în speranța că acesta va fi păstrat pentru a fi la cârma emisiunii Extrashow. În același timp, am aflat că PRO TV ar fi pus deja ochii pe alte două vedete, tot din ”Universul Survivor” pentru a-l înlocui pe Zannidache.

Astăzi, 11 ianuarie, putem afirma 100% la ce concluzie au ajuns producătorii de la PRO TV în legătură cu viitorul Extrashow! Ei bine, așa cum era de așteptat, Zanni nu va mai prezenta emisiunea, iar aceasta nu se va regăsi, de altfel, în seria producțiilor de pe VOYO, cel puțin nu cu acest nume!

ADVERTISEMENT
zanni delea
Alex Delea și Elena Chiriac i-au luat locul lui Zannidache de la PRO TV. Foto: Instagram

Elena Chiriac și Alex Delea, noii ambasadori Survivor România de la PRO TV

FANATIK a stat de vorbă cu cei implicați în această schimbare marca PRO TV. Întrebat dacă va reveni pe VOYO cu interviurile sale, Zannidache a spus cu subiect și predicat că nu va mai face parte din proiectul online.

„Nu, frate, nu voi mai prezenta Extrashow. Pot să vă spun că nu”, a declarat Zannidache pentru FANATIK. Întrucât s-au vehiculat numele Elenei Chiriac și al lui Alex Delea ca înlocuitori ai lui Zanni, finalista Survivor România 2022 ne-a elucidat: într-adevăr, cei doi vor fi ”ambasadorii” Survivor în acest an.

ADVERTISEMENT

Elena Chiriac ne-a declarat că va avea o rubrică specială, în care va comenta tot ce se petrece în Dominicană, alături de Alex Delea, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

”Mă întorc în țară și ne apucăm de filmări. Adică, Alex Delea și cu mine suntem ambasadorii Survivor România 2023, vom apărea în online și în emisiunea La Măruță pe subiectul Survivor România 2023”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, frumoasa Elena Chiriac.

ADVERTISEMENT

Primul episod al noului sezon a rupt gura târgului

De asemenea, luptătoarea de taekwondo, care urmează să se întoarcă zilele următoare din Londra, ne-a mai zis că va exista și un proiect online, pentru care vor începe în curând filmările. Acesta nu se va mai numi Extrashow. Va fi, cu alte cuvinte, ceva diferit, dar care va pune și mai mult în valoare reality-show-ul Survivor România.

”Nu știu ce se întâmplă cu Extrashow. Dar sigur nu vom prezenta în stilul acela, este un alt proiect, este o altă abordare”, ne-a spus Elena Chiriac.

Noul sezon Survivor România a debutat în forță, luni, 9 ianuarie 2023. Concursul filmat în America Latină a fost pe primul loc în topul audiențelor. Primul episod a cucerit peste două milioane de români. Mai precis, 2.130.000 de persoane s-au uitat la episodul-pilot al concursului, detronând toate celelalte posturi de televiziune.

PRO TV a umilit concurența, pe locul doi clasându-se Kanal D (1.246.000 de telespectatori) cu telenovela turcească „Totul pentru familia mea”. A treia poziție în clasament a fost ocupată de Nea Mărin cu emisiunea sa de la Antena 1. Show-ul coregrafului care poftește vedetele la cele mai grele misiuni prin țară a strâns în fața micilor ecrane puțin peste 800.000 de urmăritori.

ADVERTISEMENT