Life

Schimbare majoră pentru abonații Disney+. Ce tip de canale ar putea introduce platforma de streaming

Schimbare majoră pentru abonații Disney+. Ce tip de canale ar putea introduce platforma de streaming în următoarea perioadă?
16.04.2024 | 09:58
Schimbare majora pentru abonatii Disney Ce tip de canale ar putea introduce platforma de streaming
Schimbare majoră pentru abonații Disney+. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Vești importante pentru abonații Disney+. Aceștia s-ar putea bucura de un nou tip de canale. Ce planuri are platforma de streaming și ce s-ar putea schimba în perioada următoare?

Schimbare majoră pentru abonații Disney+

Disney+ este una dintre cele mai apreciate platforme de streaming din lume, la fel ca și Netflix, dar și HBO Max. Se pare însă că niște schimbări ar putea avea loc, iar mulți abonați ar putea fi încântați.

ADVERTISEMENT

Surse au dezvăluit că abonații Disney+ s-ar putea bucura de un nou tip de canal. Mai exact, s-ar părea că serviciul de streaming vrea să introducă canalele de conținut similare posturilor tradiționale de cablu.

Ce înseamnă acest lucru? Cu alte cuvinte, Disney+ va avea canale care vor emite non-stop conținutul disponibil în cadrul platformei. Iar aici se încadrează diferite producții precum Marvel ori Star Wars.

ADVERTISEMENT

Sursele, citate de The Information, spun că în acest mod, abonații Disney+ se vor putea bucura de o nouă modalitate de vizionare a conținutului. Astfel, o zi întreagă, aceștia se pot uita la serii întregi, fără să mai fie nevoiți să selecteze ceva.

Ce planuri are serviciul de streaming

Cu alte planuri mai are serviciul de streaming? Sursele citate mai spun că Disney+ vrea să redea și un conținut mai vechi pe viitoarele canale. Ar putea fi vorba despre filmele clasice Disney.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nu ar fi exclus ca abonații să poată să vadă și animațiile produse de Pixar. Iar un alt aspect important este legat de reclame, care de asemenea ar putea să fie difuzate pe parcursul zilei.

Astfel, abonații Disney+ nu vor putea scăpa de ele, deși plătesc un abonament lunar. Reclamele ar urma să fie difuzate la ceva timp, având în vedere că pe tot parcursul zilei vor rula numeroase producții. Informația nu a fost confirmată încă de companie.

ADVERTISEMENT

Drept urmare, nu este clar când vor fi lansate aceste canale. Totuși, având în vedere că marea majoritate a platformelor de streaming au făcut schimbări destul de repede, nu ar fi exclus ca acest lucru să se întâmple până la finalul anului.

ADVERTISEMENT