Life

Schimbare radicală la Survivor România! Ce s-a întâmplat odată cu plecarea Războinicei Maria Chițu

Sezonul acesta al Survivor România oferă nenumărate surprize telespectatorilor Pro TV, iar plecarea Războinicei Maria Chițu schimbă radical situația din Dominicană.
22.03.2024 | 12:40
Schimbare radicala la Survivor Romania Ce sa intamplat odata cu plecarea Razboinicei Maria Chitu
Survivor România, schimbări importante după ce Maria Chițu a plecat de la Războinici! Faimoșii, lovitură strategică contra rivalilor / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Survivor România a avut parte de o primă ”săptămână roșie”. Faimoșii au câștigat tot ce s-a putut, Zanni a salvat-o pe Lola Crudu, iar Războinicii au trimis-o acasă pe Maria Chițu. Plecarea blondinei este cu atât mai surprinzătoare cu cât ea era una dintre cele mai valoroase concurente.

Schimbare la Survivior România după plecarea Mariei Chițu

Survivor România a marcat încă o premieră: un Faimos a salvat o Războinică. Iar gestul făcut de Zanni pentru Lola a transformat eliminarea suferită de ”albaștri” într-o lovitură strategică de proporții. Nu de altceva, dar surprinzătoarea plecare a Mariei Chițu a schimbat, radical, clasamentul eficienței.

ADVERTISEMENT

De altfel, Maria Chițu era, în clasamentul victoriilor Războinicilor – și la general, de altfel – a doua. Ea reușise să câștige 25 din cele 41 de intrări pe traseele de la Survivor România. Adică 61%.  Doar Ștefania Ștefan este mai valoroasă, sportiv, în Dominicană, având un procentaj ireal de victorii: 39 din 47, adică 83%.

Culmea, Maria Chițu a fost eliminată de o jucătoare mult mai slabă decât ea în topul eficienței. Alexandra Duli are 19 victorii în 43 de meciuri, adică un procentaj de reușită de 44%. Mult mai slabă, în comparație, decât rivalele ei Ana Porgras sau Ana Pal.

ADVERTISEMENT

”Sezonul ăsta a fost diferit pentru mine, la fel de greu, dar l-am asociat mai mult cu un spital. Aici vii bolnav, cu inima ca într-o iesle săracă și pleci cu un templu curat.

Aici m-am conectat cel mai mult cu Dumnezeu. Plec la mama mea acasă și abia aștept să petrec timp mai mult cu familia mea”, a spus, la plecarea de la Survivor România, Maria Chițu.

ADVERTISEMENT

Clasamentul eficienței Faimoșilor! Surpriză, nu e Zanni cel mai bun

Zanni a fost văzut, cel puțin în echipa lui, drept cel mai valoros dintre Faimoși. Aduce puncte, reușește să coalizeze echipa în jurul lui, este vocal când trebuie… Dar, pare-se, lucrurile s-au schimbat și în echipa Faimoșilor când vine vorba de constanță și victorii.

Mult mai tăcutul și discretul TJ Miles este cel care domină topul eficienței din cadrul echipei Faimoșilor. A reușit 30 de victorii dintr-un total de 53 de meciuri, având un procentaj de reușită de 56,6 %. Zanni este al doilea în clasament. Are 31 de victorii din 55 de meciuri, adică eficiența lui e 56,4 %.

ADVERTISEMENT

Andrei Ciobanu, cel de-al treilea băiat de la Faimoși are 25 de victorii din 47 de intrări pe traseu (53,2 %). Culmea, peste prietenul lui de la Războinici, Iancu Sterp, văzut drept lider informal al echipei albastre. Sterp are un procent de reușită de 50 % .

Războinicii mai au, de asemenea, o mare problemă în lupta cu Faimoșii. Mai exact, accidentarea gravă a lui Alex Delea. Iar el era chiar cel mai bun dintre băieți, având 31 de victorii în 53 de meciuri, adică o eficiență de 58,5 %.

Șansa echipei albastre este însă să ”marșeze” pe victoriile fetelor. Dacă Ana Porgras și Ana Pal reușesc să fie în fruntea clasamentului, Ștefania Ștefan și colegele ei pot să le aleagă, la înfruntări, pe Ștefania Stănilă și pe Alexandra Ciomag. Acestea sunt pe ultimele locuri în topul eficienței, cu procentaje de 44,1 %, respectiv 42,9%.

ADVERTISEMENT