Life

Scandal în echipa Războinicilor de la Survivor România. Cine pleacă acasă din echipa lor: „E vina ta!”

Războinicii de la Survivor România 2024 s-au luat la harță. Maria Chițu a fost acuzată că se victimizează după ce au pierdut jocul de imunitate.
20.03.2024 | 17:45
Scandal in echipa Razboinicilor de la Survivor Romania Cine pleaca acasa din echipa lor E vina ta
Războinicii de la Survivor România 2024, tot mai afectați de pierderi. Sursa foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Jocurile pierdute au stricat armonia în echipa Războinicilor de la Survivor România 2024. Deși își doresc să fie uniți, este dificil să-și păstreze calmul atunci când nu se mai bucură de recompense. Ștefania Ștefan nu mai e favorita colegilor, iar Maria Chițu a fost acuzată de victimizare.

Războinicii, în conflict la Survivor România 2024

Ultimele jocuri de la Survivor România nu au mers bine pentru Războinici. Faptul că în echipa Războinicilor au rămas numai oameni care știu ce să facă pe traseu i-a pus în dificultate. Nu doar că riscă să piardă concurenți, dar și lipsa recompenselor se simte.

ADVERTISEMENT

Astfel că, ediția difuzată pe Pro TV miercuri, 20 martie 2023, a avut în prim-plan un conflict în tabăra albastră. Unii consideră că ai lor colegi nu sunt suficienți de asumat și nu acceptă ideea că nu aduc puncte din motive ce țin de ei, nu doar de cei din jur.

Principalii nemulțumiți sunt Alexandra Duli și Robert Moscalu, care pe aceeași temă i-a atras atenția și prietenului său, Sorin, în trecut. Din punctul său de vedere, Războinicii greșesc și lasă slăbiciunile să iasă la suprafață. În plus, consideră că lipsește susținerea.

ADVERTISEMENT

„Parcă nu mai avem speranță în noi. La noi nu mai credea nimeni în remontare. Sunt dezamăgit de prestația noastră ca echipă. Contează să te duci pe traseu să susții. Și pe mă durea capul, dar eu m-am dus acolo”, a declarat Robert Moscalu.

Ștefania Ștefan nu mai este preferata grupului

Săgețile au fost îndreptate și către Ștefania Ștefan. Dacă în urmă cu doar câteva jocuri era preferata echipei de Războinici de la Survivor România 2024, de când a intrat Ana Pal, Faimoasa care l-a terorizat pe Andrei Ciobanu, situația s-a schimbat.

ADVERTISEMENT

Alexandra Duli a constat că Ștefania se teme acum să intre pe traseu, deoarece este conștientă că va pierde. „Ștefania când a intrat cu Ana Pal se vedea că se c@#a pe ea de frică. Știu că așa intră ea cu frică, dar știa, cumva, că Ana Pal e mai bună și se aștepta să aducă punct. Și Ana Pal a dat două din prima rundă, după aia a fugit puțin și le-a dat și pe celelalte două.

Și Ștefania noastră a putut să dea numai două, ce pot să spun. Și după aia te-a apucat frica, pentru că nu mai puteai să intri din a doua tură. Acum s-a văzut iarăși orgoliul între ele două. Cumva, puteam să ne bazăm pe băieți să aducă această victorie.

ADVERTISEMENT

Ștefania noastră, pentru că întotdeauna se crede cea mai îndemânatică, putea ea să o ia pe Ciomag. Cumva, nici ea nu mai e sigură pe ea cum era înainte. De câte ori ele pierd, există o scuză că de ce pierd ele.

Eu când încerc să dau un sfat, ea dintr-o dată a sărit pe mine, că nu contează piciorul cu care ții și cu brațul și cu una alta. Ea nu a băgat niciun cerc. Ce scuză ai?

După aia, Ștefania la fel, că nu e toboganul și că toboganul ne dă nouă un mare avantaj, pentru că Ana Pal nu știe să înoate. (…) Ana Pal e o singură persoană. Mai sunt încă trei fete la Faimoși. Ce facem cu alea trei fete?”, a spus Duli la Sruvivor România 2024.

Maria Chițu, pusă la zid înainte să părăsească Survivor România 2024

De altfel, părerea lui Duli a fost susținută și în tabăra adversă. „Ștefania este așa de individualistă. Bla Bla. Asumă-ți, fată, că poți să fii bătută. Și mai ales de o fată ca Ana Pal, la care nu te-ai uitat ca la un competitor adevărat.

Te-a pus cu capul în pământ tot meciul trecut. Eu m-am uitat la Ștefania pe bancă, tot îi aminteam lui Ana Pal, că să știe cât de importantă este pentru noi și cât de important este să-i ia punctul Ștefaniei”, a susținut TJ Miles.

Pe de altă parte, Maria Chițu și-a spus nemulțumirile legate de situația de la Survivor România 2024. Mai exact, o deranjează că Războinicii nu au încredere în propria strategie și se descurajează reciproc atunci când intră pe teren: „Dacă spunem că strategia e proastă, omul ăla nu mai are încredere”.

Dar reacția nu a fost cea dorită. Robert Moscalu a trecut imediat la contraatac. „Măriuca, aici nu trebuie să creadă nimeni în tine și nu trebuie să-ți dea nimeni ție o șansă. Tu trebuie să intri pentru tine. La strategie se pune foarte multă presiune pe Ștefania.

Înțeleg de ce, pentru că este o strategă foarte bună și toată lumea are pretenții de la ea. La un moment dat, Măriuca a zis că s-a uitat la Ștefania și, ‘am crezut că trebuie să aleg și am ales’.

Ea a dat vina că strategia s-a greșit că i-a zis Ștefania. Nu, frate, nu mai aruncați vina. Ai pierdut, e vina ta, e simplu. Toți factorii ăia tu ți-i bagi, nu ți-i bagă nimeni”, a fost reacția concurentului de la Survivor România 2024.

Maria Chițu a pierdut duelul cu Alexandra Duli

Alex Delea a susținut și el că fetele de la Survivor România 2024 se cam victimizează. „Mereu când se pierde, de obicei din partea fetelor, mereu există câte ceva. Se caută un motiv, din cauza aia s-a pierdut.

Nu, s-a pierdut că s-a pierdut. Mă deranjează că ne legăm de chestii foarte mici, în loc să intrăm pe traseu și să luăm punctul ăla. Intri pe traseu și iei punct, nu mai contează dacă pe primul l-ai pierdut sau nu”.

În contextul în care Faimoșii au câștigat jocul de imunitate cu 10-9, la ștafetă, la photo finish, Zanni a făcut o mutare strategică și a folosit dintele pentru a o salva pe Lola. Astfel că la duel au ajuns Alexandra Duli, propunerea colectivă a echipei și Maria Chițu, aleasă de Sorin- purtătorul colanului de imunitate.

Conform Viperele Visele, Maria Chițu a fost cea care a fost trimisă acasă. „Maria Chițu nu se descurcă să facă un banal puzzle și va fi eliminată din competiția Survivor România All Stars”.

ADVERTISEMENT