Life

Schimbare uriașă la Facebook. Sunt afectați toți utilizatorii

Noi modificări vor fi aduse aplicației Facebook. Toți utilizatorii vor fi afecați de această schimbare a cărui motiv nu se cunoaște, încă.
18.11.2022 | 11:59
Schimbare uriasa la Facebook Sunt afectati toti utilizatorii
Ce modificări or să mai apară la Facebook. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Facebook va trece prin noi schimbări. Reprezentanții companiei Meta vor face modificările necesare începând cu data de 1 decembrie.

Noi modificări vor fi făcute pentru Facebook. Ce nu va mai apărea pe platformă

Concret, pe Facebook nu vor mai apărea de la 1 decembrie date ale utilizatorilor despre adrese, orientări religioase, opinii politice și va fi eliminată și secțiunea ”Interesat de …(femei sau bărbați-n.r)”.

ADVERTISEMENT

Nu sunt informații cu privire la noua decizie a Meta. Cert este că în ultimii ani s-a limitat folosirea categoriilor menționate, pentru reclame țintite.

Meta și-a redus forța de muncă

De curând, Meta a transmis că își va reduce cu 13% forța de muncă. Asta ar însemna desființarea contractelor pentru 11.000 de angajați. Directorul firmei, Mark Zuckerberg, a explicat motivul disponibilizărilor.

ADVERTISEMENT

Concedierile s-ar fi produs după ce la începutul pandemiei de Covid-19 ”lumea s-a mutat rapid în online, iar creșterea comerțului electronic a dus la o creștere uriașă a veniturilor”.

Meta ar fi considerat că va continua creșterea comerțului electronic și a investit și mai mult, însă nu a decurs totul conform așteptărilor lui Mark Zuckerberg, care a precizat că-și asumă eșecul.

ADVERTISEMENT

”Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat așa cum mă așteptam. Nu numai că comerțul online a revenit la tendințele anterioare, dar recesiunea macroeconomică, creșterea concurenței și pierderea de publicitate au făcut ca veniturile noastre să fie mult mai mici decât mă așteptam. Am înțeles greșit și îmi asum responsabilitatea pentru asta”, a mai transmis fondatorul Facebook, scrie Libertatea.

În anul 2019, potrivit Forbes, Mark Zuckerberg a scris pe Facebook despre faptul că în viitorul apropiat aplicația lui se va schimba tot mai mult, astfel încât să nu mai existe controverse referitoare la securitatea datelor.

ADVERTISEMENT

”Cand ma gandesc la viitorul Internetului, cred ca o platforma de comunicare axata pe securitate va deveni mai importanta decat platformele deschise actuale”, transmitea Mark Zuckerberg.

ADVERTISEMENT