Life

Schimbare uriașă la Netflix! Abonații vor fi dezamăgiți. Ce pregătește compania

Noi modificări făcute de Netflix. Schimbarea uriașă anunțată de reprezentanții companiei. Ce li se pregătește abonaților.
22.01.2024 | 09:19
Schimbare uriasa la Netflix Abonatii vor fi  dezamagiti Ce pregateste compania
O nouă schimbare la Netflix. Sursa foto: Reuters
ADVERTISEMENT

Schimbări la început de an pe Netflix. Renumita și una dintre cele mai urmărite platforme de streaming va avea parte de o modificare uriașă în curând. Aceasta își va pune amprenta asupra tuturor abonaților, care ar putea rămâne dezamăgiți când vor vedea despre ce este vorba.

Ce se întâmplă cu Netflix? S-a anunțat o schimbare mare

Dacă ești fan Netflix, în mod cert te va afecta anunțul făcut de reprezentanții companiei americane, care este utilizată și de peste un milion de români, conform statiscilor. Decizia pe care a luat-o personalul platformei are legătură cu partea financiară.

ADVERTISEMENT

Este binecunoscut faptul că, pentru a putea viziona filme, seriale sau diferite documentare pe Netflix, trebuie să plătești lunar un abonament, care este de mai multe feluri și cu taxe diferite. Află că de acum încolo, ai putea plăti și jocurile video din acest serviciu.

Netflix ar putea cere bani pentru jocurile video

La compania Netflix se poartă discuții pe tema introducerii unui cost legat de jocurile video din aplicație. Totul se întâmplă la un interval de doi ani de când Netflix a pus la dispoziția abonaților, în mod gratuit, ocazia de a lua parte la acest tip de conținut, transmite The Wall Street Journal.

ADVERTISEMENT

Cum ar vrea Netflix să taxeze jocurile video? Se ia în calcul un alt abonament, în urma căruia se vor plăti jocurile video fără reclamă, iar persoanele care nu vor fi deranjate de întreruperi, nu vor mai fi nevoite să scoată bani în plus pentru a se juca. Totodată, există și posibilitatea unei taxe, indiferent de reclame sau nu.

Reprezentanții Netflix se gândesc și la faptul că vor deranja prin noua lor măsură și există temeri că vor avea de pierdut financiar din industria de gaming. Aceasta se află în plină ascensiune în ultimii ani, așadar Netflix nu va avea prea mult de câștigat prin solicitarea unui cost.

ADVERTISEMENT

A scăzut interesul abonaților Netflix pentru jocurile video

În același timp, cei de la Netflix au observat și o scădere a interesului față de anumite jocuri ale lor. De exemplu, în octombrie 2022, doar 1% dintre abonați jucau ”Netflix Games”, așadar, iată un număr extrem de mic, având în vedere milioanele de abonați.

Totul are loc după ce tot la începutul acestui an, Netflix dădea de veste o altă modificare, dar legată de algoritmi. Concret, se plănuiește ca abonaților să nu li se mai facă sugestii de vizionare în funcție de istoricul lor, ci în funcție de cuvintele cheie, fără a dezvolta prea mult ce ar însemna acest lucru.

ADVERTISEMENT

Pe lângă toate acestea, Netflix și-ar putea deranja și mai mult abonații prin taxa pentru jocurile video, după ce în 2023 a scumpit abonamentele unor clienți. Mai exact, abonamentul pentru un conținut fără reclame a fost majorat de la 9, 99 dolari, la 11, 99 dolari.

ADVERTISEMENT