Life

Schimbare uriaşă la WhatsApp. Ce trebuie să ştie toţi utilizatorii aplicației

Vestea excelentă pe care mulți utilizatori WhatsApp o așteptau. Cum va putea fi folosită în scurt timp celebra aplicație.
20.10.2023 | 13:42
Schimbare uriasa la WhatsApp Ce trebuie sa stie toti utilizatorii aplicatiei
Schimbare uriașă la WhatsApp. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru toți utilizatorii WhatsApp. Mark Zuckerberg a făcut anunțul despre o schimbare pe care multe persoane o așteptau cu nerăbdare. Schimbarea va fi implentată în curând.

Schimbare uriașă la WhatsApp

WhatsApp va suferi o nouă schimbare, de data aceasta, însă, veștile sunt îmbucurătoare pentru majoritatea utilzatorilor. Dacă recent a fost anunțat faptul că aplicația nu va mai merge pe anumite telefoane, acum anunțul este unul foarte așteptat.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Mark Zuckerberg a dezvăluit că, în curând, cei care au două numere de telefon vor putea folosi aplicația de pe același smartphone, în paralel, lucru care până acum nu era posibil.

Funcția le va permite utilizitarilor să facă trecerea cu ușurință de pe un cont pe altul, asemânându-se modul de funcționare cu cel existent deja la celelalte aplicații Meta, Facebook și Instagram.

ADVERTISEMENT

Pe ce telefoane va fi disponibilă actualizarea

Posibilitatea de a folosi două conturi de WhatsApp le va fi de ajutor mai ales persoanele care au număr de telefon pentru uz personal și unul profesional, astfel încât nu vor mai avea nevoie de două dispozitive.

Astfel, fără a sta cu grija device-urilor, utilizatorul se va putea ocupa de sarciniile și discuțiile de la serviciul, dar va putea să treacă rapid la contul personal dacă va fi primi un mesaj de la cineva apropiat.

ADVERTISEMENT

De menționat este că pentru a putea folosi cele două conturi pe un singur telefon, este necesar ca pe acesta trebuie să existe două numere alocate de două cartele distincte.

Acest lucru se întâmplă pentru că autentificarea profilurilor nu se poate face decât în baza unui cod trimis printr-un mesaj text către numărul alocat fiecăruia dintre cele două conturi.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, această schimbare va fi dispinibilă în curând mai întâi pentru utilizatorii WhatsApp care folosesc un device cu sistem de operare Android, iar apoi pentru cei cu iPhone, scrie stirileprotv.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: