Life

Schimbarea anului la WhatsApp. Cum ar putea arăta aplicația de anul viitor

WhatsApp pregătește o nouă schimbare. Cum ar putea arăta din 2024 aplicația cu peste un miliard de utilizatori, la nivel global?
08.09.2023 | 19:52
Schimbarea anului la WhatsApp Cum ar putea arata aplicatia de anul viitor
Ce schimbare s-ar putea produce cu WhatsApp. Sursa foto: Digital Trends
ADVERTISEMENT

Noi schimbări s-ar putea produce la WhatsApp. Din 2024, aplicația ar putea arăta diferit față de cum o cunoaștem în prezent. Vom purta conversații mult mai ușor și se preconizează a fi, de fapt, cea mai mare modificare adusă până acum platformei de socializare.

Ce schimbare s-ar putea produce la WhatsApp de anul viitor

În ultima vreme, WhatsApp a avut parte de mai multe modificări, printre care durata de ștergere a unui mesaj sau crearea unor funcții care să ne permită să citim mesajele și să pară ca fiind nevizualizate. Viitorul ar putea fi și mai mult în favoarea utilizatorilor.

ADVERTISEMENT

Peste un miliard de utillizatori are WhatsApp în momentul de față, la nivel global, iar aceștia s-ar putea să fie nevoiți să se adapteze la un nou conținut din 2024. Deocamdată, reprezentanții WhatsApp sunt în faza de testare și au dat puțin din ”casă”.

”WABetainfo” a postat o imagine în care apare posibila noua structură a rețelei de socializare. În ea se văd un aspect nou, minimalist, cu fundal alb și cu un logo verde al aplicației, în partea dreapta sus. Ca un atent, sunt împărțite mesajele necitite, personale sau cele din categoria ”business”.

ADVERTISEMENT
WhatsApp
Așa ar putea arăta WhatsApp din 2024. Sursa foto: Mirror

 

Noile butoane le-am putea sorta noi, dar nu se știe cu precizie acest aspect. Mai mult, nu este exclus și să ni se permită să trimitem fotografii sau filmulețe în format HD, adică să aibă o calitate și o dimensiune mai clare pentru cei care le primesc.

Totodată, s-ar mai putea lansa și funcția ”Partajare ecran”, prin care utilizatorii le vor arăta prietenilor fragmente din site-uri de internet pe care le-au accesat, documente la care lucrează sau explicații despre cum să acceseze informații de pe un alt dispozitiv, informează mirror.co.uk.

ADVERTISEMENT

Câți români folosesc WhatsApp

Românii sunt printre cei mai fideli utilizatori ai WhatsApp-ului. Le este mult mai accesibil atunci când vor să apeleze o persoană și nu au credit. Aici își poartă mare parte din dialoguri, își creează grupuri cu colegii de la locul de muncă și trimit diferite imagini sau filmulețe.

Potrivit unui studiu realizat de compania iSense Solutions, aproape jumătate dintre posesorii români de smartphone accesează vestita platformă de socializare. Dacă nu în fiecare zi, cel puțin o dată pe săptămână se întâmplă. Un procent de 27% dintre români folosesc în mod zilnic WhatsApp.

ADVERTISEMENT

WhatsApp este aplicație care a fost inventată în 2009, în California. Inițiatorii sunt Jan Koum și Brian Acton, cu o experiență de peste 20 de ani la Yahoo Mail și Messenger. Din 2014, Facebook a cumpărat WhatsApp și colaborează împreună.

ADVERTISEMENT
Tags: