Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Schimbarea câștigătoare a lui Gigi Becali în FC Argeș – FCSB 1-2. „M-am uitat pe cifre și a jucat slab. Poate unii mai așteptau 15 minute” Video exclusiv

Care este schimbarea câștigătoare pe care Gigi Becali a făcut-o în victoria FCSB-ului cu FC Argeș, scor 1-2 în etapa 27 din SuperLiga.
27.02.2023 | 15:36
Schimbarea castigatoare a lui Gigi Becali in FC Arges  FCSB 12 Mam uitat pe cifre si a jucat slab Poate unii mai asteptau 15 minute Video exclusiv
Care este schimbarea câștigătoare a lui Gigi Becali din meciul FC Argeș - FSCB 1-2. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat cu FC Argeș în deplasare după golurile marcate de Adrian Șut și Deian Sorescu. Reușita fostului fotbalist de la Dinamo a venit după ce a fost trecut în față, ca urmare a înlocuirii lui Edjouma cu Valentin Crețu. Specialiștii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI au vorbit pe larg despre schimbarea câștigătoare a lui Gigi Becali.

Andrei Vochin se aștepta ca Edjouma să fie înlocuit la pauza meciului FC Argeș – FCSB 1-2 de Gigi Becali: „A jucat slab”

Malcom Edjouma nu a impresionat în prima repriză a meciului FC Argeș – FCSB. Eroul ultimelor partide ale roș-albaștrilor, mijlocașul francez a fost înlocuit la pauză cu Valentin Crețu, iar Deian Sorescu a trecut în față, poziția pe care i-a cerut lui Gigi Becali să-l folosească. Andrei Vochin nu a fost surprins de mutare, fiind convins că mulți antrenori l-ar fi lăsat în teren pe Edjouma și în repriza secundă.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Schimbarea de la pauză s-a dovedit a fi bună. Mă așteptam. Problema lui Edjouma exista dinainte, adică la Edjouma există o problemă. Juca foarte bine și nu putea să-i facă loc lui Tavi Popescu lângă Coman pe postul de inter. Revenea și Olaru în prima echipă. 

Edjouma a jucat slab în prima repriză, categoric a fost sub nivelul de la ultimele meciuri. După m-am uitat pe cifre și mi s-a confirmat că Edjouma ca mijlocaș central a câștigat 15% din dueluri foarte puțin. Prin comparație Darius Olaru a câștigat 43%. Era o schimbare care se făcea.

ADVERTISEMENT

Poate că unii antrenori îl lăsau încă 15 minute, pentru că am văzut jucători care să își revină în a doua repriză după ce antrenorul le spune ceva la pauză. Dar mișcarea a rezolvat două lucruri. Octavian Popescu a fost mai bun în mijlocul terenului, decât a fost pe dreapta, iar Sorescu a fost mai bun mijlocaș dreapta, decât fundaș dreapta. (n.r. inspirat Gigi Becali) Da! Foarte inspirat!”, a spus Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Andrei Vochin a comparat meciul FCSB-ului cu cel al Universității Craiova: „A jucat mai slab în prima repriză”

Universitatea Craiova a pierdut contra celor de la FC Voluntari, scor 0-1 și a făcut un mare pas greșit în lupta pentru primele locuri. Andrei Vochin a comparat primele reprize ale meciurilor celor două rivale și a precizat că oltenii ar fi trebuit de asemenea să schimbe la pauză.

ADVERTISEMENT

„Aș risca o comparație între două meciuri din etapa asta. Două meciuri în care scorul a fost 0-0 la pauză. Meciul FC Argeș – FCSB și Voluntari – Universitatea Craiova. Universitatea Craiova a jucat mult mai slab contra Voluntariului în prima repriză, decât a făcut-o FCSB cu FC Argeș.

Sincer să fiu simțeam nevoia de schimbare la Universitatea Craiova la pauză ceea ce nu s-a întâmplat, ceea ce m-a făcut să cred că antrenorul Universității Craiova e foarte mulțumit de ce a văzut în prima repriză. 

ADVERTISEMENT

La FCSB se face această schimbare la pauză și se câștigă meciul. La Universitatea Craiova nu se face această schimbare, se face schimbarea abia după ce adversarul conduce cu 1-0 și nimic nu se mai poate schimba până la sfârșitul meciului. M-am uitat pe cifre și ce am văzut la Universitatea Craiova m-a făcut să ridic sprâncenele.

L-am văzut pe  (n.r. David Sala) Sala mijlocaș central folosit cu un raport de 10% dueluri câștigate, mijlocaș central. Am văzut un alt jucător care e în creștere, Koljic care nu a câștigat niciun duel tot meciul. Iar Roguljic are 30% dueluri câștigate. Mă întreb de ce nu s-a făcut o schimbare la pauză la Universitatea Craiova, nu de ce s-a făcut la pauză la FCSB”, a mai spus Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adrian Ilie ar fi procedat la fel ca Gigi Becali: „L-aș fi scos pe Edjouma”

Adrian Ilie a remarcat schimbarea câștigătoare a lui Gigi Becali cu trecerea în față a lui Deian Sorescu și cu Octavian Popescu pe postul de inter. „L-aș fi scos pe Edjouma, da, pentru a câștiga meciul cu Sorescu mai sus și cu Tavi în mijloc. Altfel e distribuția jocului și s-a dovedit pentru că au câștigat.

Uitați-vă la FCSB, ei au luat gol, dar dacă luăm meciul cu Farul sau cu Universitatea Craiova, câștigau ambele meciuri până în minutul 90”, a mărturisit Adrian Ilie. „(n.r. Gigi Becali) A decis meciul!”, a spus și Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nu uitați că Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT