Life

Schimbarea de la WhatsApp pe care o așteptau toți utilizatorii! Ce poți face de acum cu mesajele

WhatsApp introduce o funcție pe care o așteptau cu sufletul la gură milioane de utilizatori. Ce trebuie să faci pentru a o activa
13.12.2023 | 22:16
Schimbarea de la WhatsApp pe care o asteptau toti utilizatorii Ce poti face de acum cu mesajele
Noua funcție de pe WhatsApp pe care toată lumea o aștepta Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, zeci de aplicații se modifică constant. Printre cele care își îmbunătățesc condițiile de funcționare se află și WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de comunicare. Mai nou, aceasta a venit cu o modificare pe care utilizatorii o așteptau de ceva vreme.

WhatsApp ține pasul cu dorințele utilizatorilor

Pentru ca utilizatorii să rămână fideli anumitor aplicații, dezvoltatorii lor trebuie să vină mereu cu facilități pentru ei. În ultima vreme, WhatsApp s-a actualizat constant, iar noua modificare este una pe placul utilizatorilor. Menită să facă viața tuturor mai ușoară, noua modificare trebuie pusă în aplicare cât mai repede.

ADVERTISEMENT

Noua funcție de la WhatsApp le va fi de folos celor care comunică foarte mult. Pentru a nu mai căuta o eternitate după anumite mesaje importante, aplicația a gândit o funcție care va salva timpul multora.

Cu alte cuvinte, noua funcție va permite tuturor să fixeze anumite mesaje în partea de sus a conversației. Timpul în care acestea pot fi vizibile diferă și este cuprins între 24 de ore, 7 zile sau 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Modificarea a fost așteptată de mult timp de persoanele care discută subiecte importante pe WhatsApp. În loc să mai deruleze zeci de minute pentru a căuta ceva în conversație, vor avea mereu la vedere mesajele importante în partea de sus a conversației.

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de noua funcție a aplicației

Pentru a beneficia de această funcție extrem de folositoare, tot ce trebuie să faceți este să țineți apăsat pe mesajul pe care vreți să îl fixați. După ce apare opțiunea de fixare, trebuie doar să selectați perioada pentru care vreți să apară în partea de sus a conversației. De exemplu, 24 de ore, 7 zile sau chiar o lună.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care folosesc WhatsApp de pe un desktop, modalitatea de a activa opțiunea este similară. Trebuie apăsat pe mesaj și a selecta perioada dorită de fixare.

Un detaliu foarte important este faptul că fixarea mesajelor de pe WhatsApp poate fi anulată oricând. Dacă nu mai aveți nevoie de mesajul fixat, nu este nevoie ca acesta să stea evidențiat până la finalizarea termenului setat inițial.

ADVERTISEMENT

Anularea mult mai devreme a funcției a fost concepută pentru a evita aglomerarea inutilă a mesajelor. Partea și mai bună este faptul că nu doar persoanele fizice beneficiază de asta.

Fixarea mesajelor este disponibilă și pe grupurile de WhatsApp. Opțiunea permite o organizare mai bună a discuțiilor, iar administratorii decid dacă le permit sau nu membrilor să seteze mesaje.

Atunci când un mesaj este fixat într-o conversație, WhatsApp trimite automat tuturor membrilor grupurilor o notificare.

ADVERTISEMENT
Tags: