Life

Schimbări uriașe la Uber. Funcții noi pentru vacanța de vară. Milioane de români pot face deja asta

Modificări importante la Uber. Ce posibilități au oamenii în sezonul estival. Foarte multe persoane se bucură acum de ele.
29.06.2023 | 16:35
Schimbari uriase la Uber Functii noi pentru vacanta de vara Milioane de romani pot face deja asta
Modificări importante la Uber. Ce posibilități au oamenii în sezonul estival. Foarte multe persoane se bucură acum de ele. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Schimbări uriaşe la Uber. Funcţii noi pentru vacanţa de vară. Milioane de români pot face deja asta. Compania de ride sharing a dezvoltat mai multe beneficii pentru pasagerii care folosesc frecvent serviciile sale.

Modificări importante la Uber. Ce posibilități au oamenii în sezonul estival. Foarte multe persoane se bucură acum de ele

Uber anunță modificări importante. În sezonul estival oamenii vor avea mai multe posibilități de a se deplasa prin oraș. Foarte multe persoane se bucură acum de ele, firma dorind să se extindă și în afara zonelor preferate de vacanță.

ADVERTISEMENT

Firma americană de ride sharing extinde destinațiile turistice în care Uber Reserve, Uber Comfort și Uber Taxi sunt disponibile. Mai exact, turiștii care ajung în stațiunea grecească Mykonos vor putea utiliza mai multe funcții.

Vestea vine la scurt timp după ce în Marea Britanie a fost lansat Uber Flights. Uber Boat este cel mai recent serviciu oferit pasagerilor, acesta venind să completeze lista ofertei pentru călătorii de pretutindeni.

ADVERTISEMENT

În prezent, prin intermediul aplicației oamenii au posibilitatea să rezerve trenuri, hoteluri și experiențe. Mai mult decât atât, în Mykonos, celebra stațiune din Grecia, turiștii pot închiria inclusiv o barcă pentru distracție în larg.

Uber, extindere uriașă vara aceasta

Compania urmează să aibă parte de o extindere uriașă vara aceasta, lucru care se va întâmpla până în luna octombrie. Cei care folosesc serviciile vor putea utiliza Uber Reserve pentru a-și rezerva curse în avans cu 30 de minute și până la 90 de zile, cu un preț fix.

ADVERTISEMENT

Această funcție poate fi văzută ca o opțiune pentru cursele către sau de la aeroport. În plus, datorită taxiurilor disponibile în aplicație oamenii vor știi prețul înainte de începerea cursei și nu la final. Uber Taxi va fi disponibilă în Atena, Santorini și Mykonos.

De asemenea, Uber Comfort se va folosi sezonul acesta în stațiunile Mykonos, Santorini și Rodos, în timp ce Uber Comfort este pentru turiștii care doresc mai mult spațiu pentru picioare. Uber Comfort, Uber Reserve și Uber Van se vor găsi în curând în Mallorca, iar Uber Black în Tenerife.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, firma de ride sharing va integra în aplicație și serviciile de taxi, disponibile în ambele locații. Totodată, în Franța, se vor lansa produse noi de-a lungul coastei Atlanticului, de la orașe basce precum Biarritz și Saint-Jean-De-Luz, până în sudul Bretaniei, în La Baule și Le Touquet.

Conform wall-street.ro, firma a mai anunțat că perioada aceasta va lansa Uber Berline care este echivalentul francez de la Uber Black, în Bordeaux. De asemenea, pe Coasta de Azur, Uber va fi disponibil cu Uber Reserve și Uber Comfort.

ADVERTISEMENT