Life

Schimbările prin care a trecut Simona Halep de când se iubește cu Toni Iuruc. Apariții uimitoare

25.10.2020 | 14:29
Schimbarile prin care a trecut Simona Halep de cand se iubeste cu Toni Iuruc Aparitii uimitoare
ADVERTISEMENT

Simona Halep și Toni Iuruc formează un cuplu de câțiva ani și apropierea dintre ei i-a adus renumitei jucătoare de tenis și o atenție suplimentară din partea publicului său.

Sportiva și omul de afaceri au avut mai multe momente în care s-au afișat împreună și la evenimente de-a lungul timpului, fiind foarte îndrăgiți. Totodată, atunci când nu este pe teren aceasta se dedică adesea și activităților de cuplu.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a mărturisit că între ea și Toni Iuruc a fost dragoste la prima vedere. Jucătoarea de tenis originară din Constanța și omul de afaceri s-au afișat împreună pentru prima dată în anul 2019, la scurt timp după ce a câștigat premiul pentru turneul de Grand Slam de la Wimbledon.

Aparițiile uimitoare ale Simonei Halep de când formează un cuplu cu Toni Iuruc. Ce schimbări a aplicat

Avusese pe atunci finala legendară cu Serena Williams și nu s-a sfiit să arate lumii că formează un cuplu cu Toni Iuruc. Bărbatul a fost observat și la antrenamentele de la respectivul turneu și se pare că idila dintre ei a fost una ce s-a înfiripat foarte repede.

ADVERTISEMENT

Sportiva și omul de afaceri s-au întâlnit pentru prima oară într-un club, cu câțiva ani în urmă, și de atunci apropierea dintre ei a fost una tot mai mare.

De când formează un cuplu cu bărbatul, Simona Halep a trecut printr-o serie de transformări. Înainte aceasta prefera să se afișeze în ținute similare cu cele pe care le prezenta în meciurile sale, dar odată cu trecerea timpului și-a schimbat și preferințele vestimentare.

ADVERTISEMENT

De aceea, Simona Halep a putut fi admirată și în diverse rochii elegante și în cadrul de cuplu, la diverse evenimente de gală. Totodată, aceasta a fost percepută de ceva vreme de către fanii săi ca fiind ceva mai sigură pe propria persoană. O dovadă foarte clară că povestea de dragoste pe care o trăiește e una foarte benefică pentru sportiva de 29 de ani.

Schimbările prin care a trecut Simona Halep de când se iubește cu Toni Iuruc. Apariții uimitoare
Simona Halep a avut apariții tot mai elegante de când se iubește cu Toni Iuruc

Mai mult, chiar și în aparițiile sale de pe Instagram sau Facebook, aceasta a marcat diverse momente în ținute care i-au pus silueta în valoare. O perioadă despre cei doi s-au spus chiar că ar avea planuri de nuntă, însă din pricina pandemiei au fost nevoiți să își amâne acest moment foarte fericit pentru viitor.

ADVERTISEMENT

Un alt motiv pentru care au mai renunțat la planurile de nuntă a fost reprezentat de părinții Simonei Halep. Au existat anumite zvonuri că aceștia nu l-ar dori drept ginere pe bărbatul cu afaceri în domeniul imobiliar. Totul pentru că între sportivă și iubitul ei există respectiva diferență de vârstă de peste un deceniu.

ADVERTISEMENT