Sport

Râmnicu Vâlcea, eșec dur cu Gyor. SCM rămâne fără punct în Liga Campionilor

10.01.2021 | 18:13
Ramnicu Valcea esec dur cu Gyor SCM ramane fara punct in Liga Campionilor
ADVERTISEMENT

Meciul SCM Râmnicu Vâlcea – Gyor are loc duminică, 10 ianuarie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 10-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin. E meciul în care micul David, adică echipa campioană a României, dă din nou piept cu Goliath-ul Europei.

Dă din nou piept, pentru că şi în sezonul trecut, când Vâlcea a revenit la înalt nivel în handbalul feminin continental, în grupele Ligii Campionilor, tot dream-team-ul din Gyor i-a fost unul dintre adversari. Evident, carne de tun pentru supervalorile care au în palmares mai multe succese în cea mai importantă competiţie europeană.

ADVERTISEMENT

Nu are cum să fie nici acum altfel, pentru că, să fim realişti, vremurile în care româncele se băteau de la egal la egal cu Gyor au apus şi la această oră suntem victime sigure. Valoarea lotului echipei din Ungaria o recomandă şi în acest sezon la câştigarea trofeului.


LIVE SCM Râmnicu Vâlcea – Gyor 20-37

gb

Min. 60 – Partida s-a încheiat cu victoria clar a celor de la Gyor, scor 37-20.

Min. 50 – Vâlcea nu mai poate emite pretenții, unguroaicele având 12 goluri avantaj.

Min. 40 – Gyor își continuă marșul triumfal și conduce 27-15.

Min. 30 – Vâlcea a continuat să joace modest și Gyor a intrat la pauză cu 19-12.

Min. 20 – Gyor este echipa mai bună și s-a distanțat deja la 12-6

Min. 10 – Vâlcencele au început timid jocul și Gyor conduce cu 5-2.

Start de meci


SCM Râmnicu Vâlcea – Gyor Live Stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV

Partida SCM Râmnicu Vâlcea – Gyor se joacă duminică, 10 ianuarie, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor Traian, în etapa a 10-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin. Meciul este televizat în direct pe posturile Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV. Îl puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Fetele pregătite de Florentin Pera nu au obţinut încă niciun succes în grupa principală B a Ligii Campionilor, dar au şi cele mai puţine meciuri jucate, doar cinci, motivul fiind coronavirusul, care le-a chinuit rău şi mult timp, în diferite etape, pe vâlcence.

Vâlcea a scăpat de pericolul pierderii finanţării de la Primărie

Lucrurile au fost la un pas să ia o turnură gravă pentru viitorul clubului, după ce consilierii locali au decis să nu mai ajute financiar handbalul vâlcean, dar, din fericire, situaţia s-a îndreptat şi noul contract a fost semnat, asigurând stabilitate financiară la echipă.

ADVERTISEMENT

Chiar şi aşa, s-a consemnat prima despărţire de o jucătoare din lotul campioanei României în plin sezon, Ann Grete Norgaard spunând adio colegelor ei. Florentin Pera este nemulţumit de subţirimea numerică şi valorică a lotului, dar nu are ce face.

Gyor, o echipă de stele în handbalul european

În decurs de un an vâlcencele au jucat de trei ori cu Gyor şi, evident, au cedat de fiecare dată. De două ori la nouă goluri, odată la şase, ceea ce nu e deloc rău punând în balanţă numele din cele două echipe. Jucătoare precum Eduarda Amorim, Veronica Kristensen, Stine Oftedal sau Beatrice Edwige, fără a mai vorbi de legenda Anita Gorbicz, sunt adevărate staruri ale acestui sport.

ADVERTISEMENT

Logic şi cota la victorie a echipei oaspete este efectiv una simbolică, 1,05, iar o victorie la minim cinci goluri diferenţă abia ajunge la 1,40 pentru Gyor. În sport s-au mai văzut minuni, dar acum chiar că ar fi senzaţie orice alte rezultat decât o victorie lejeră pentru Gyor.

ADVERTISEMENT