Life

Se fac angajări la Kaufland. Se oferă 4.300 de lei salariu, plus bonuri de masă și primă de sărbători

Kaufland a anunțat că face angajări. Se oferă salarii de 4.300 de lei, dar și alte beneficii, precum bonuri de masă și primă de sărbători.
26.10.2023 | 09:13
Se fac angajari la Kaufland Se ofera 4300 de lei salariu plus bonuri de masa si prima de sarbatori
Kaufland a anunțat că face angajări. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Kaufland a anunțat că se fac angajări, iar cei care vor lucra într-unul din hipermarketurile retailerului german au și alte beneficii, în afară de salariu. Salariile pornesc, pentru anumite posturi, de la 4.300 de lei.

Se fac angajări la Kaufland, iar salariile sunt de 4.300 de lei. În ce oraș poți aplica

În această perioadă, lanțul de hipermarketuri face angajări în 23 de orașe din România, pentru mai multe posturi. Viitorii angajați vor avea, pe lângă salarii, tichete de masă și prime de sărbători.

ADVERTISEMENT

Orașele în care se fac angajări sunt următoarele: Alba Iulia, Arad, Balotești, București, Caransebeș, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Giurgiu, Hunedoara, Huși, Lugoj, Mangalia, Oradea, Orăștie, Ploiești, Salonta, Satu Mare, Sighetu Marmației, Turda, Turnu Măgurele, Vișeu de Sus.

Se caută mai multe posturi, după cum urmează: lucrător comercial, manipulant de mărfuri, stivuitorist, șef de departament operativ, lucrător comercial produse proaspete, manager de magazin, manager adjunct de magazin, îngrijitor de clădiri, funcționar informații clienți, tehnician de automatizări, electrician în centru logistic, project reporting specialist.

ADVERTISEMENT

Pentru unele joburi menționate, există și posibilitatea de a lucra part time. Pentru joburile full time, salariile pornesc de la 3.700 de lei brut / 3.900 de lei brut / 4.100 de lei brut / 4.300 de lei brut. Suma poate varia în funcție de fiecare oraș, iar în București salariile pot fi mai mari.

Ce bonusuri primesc angajații Kaufland

Angajații vor primi bonuri de masă, bonusuri operative variabile, dar și creșteri salariale în fiecare an. La semnarea contractului, angajații au 22 de zile lucrătoare de concediu. Acestea vor crește în funcție de vechimea în cadrul companiei.

ADVERTISEMENT

În plus, angajații vor beneficia și de alte servicii, cum ar fi Bookster sau 7Card, dar și posibilitatea de a avea asigurare de sănătate voluntară. Compania a anunțat că angajații vor avea oportunități individuale de dezvoltare personală și profesională.

Pentru un manipulant de mărfuri, salariul pornește de la suma de 4.400 de lei brut. Un îngrijitor de clădiri primește un salariu ce pornește de la 3.500 de lei brut. Salariul unui îngrijitor care adună cărucioarele din parcare pornește de la 3.100 de lei brut.

ADVERTISEMENT

În acest moment, în România se numără peste 160 de magazine Kaufland. Viitorul angajat trebuie să aibă studii medii, să fie responsabil, amabil și serios, dar și să aibă disponibilitatea de a lucra în ture.

ADVERTISEMENT