Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Se face o singură mare echipă la Craiova din FCU și Universitatea? „Niciodată nu o să vândă! Îl cunosc! Poate fuziune, dar nu altceva” Video exclusiv

Adrian Mititelu jr. a vorbit deschis la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre o posibilă fuziune, pe viitor între FCU și Universitatea Craiova.
03.03.2023 | 14:50
Se face o singura mare echipa la Craiova din FCU si Universitatea Niciodata nu o sa vanda Il cunosc Poate fuziune dar nu altceva Video exclusiv
Adrian Mititelu jr. a vorbit deschis despre posibilitatea de fuziune între echipele de la Craiova. Sursă foto: Sportpictures.eu / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Craiova are două dintre cele mai bune echipe din SuperLiga, iar rivalitatea dintre FCU și Universitatea Craiova este una la cel mai înalt nivel. Chiar și în aceste condiții, nu puțini sunt cei care s-au întrebat cum ar arăta reprezentanta Olteniei în cazul unei fuziuni între cele două forțe din SuperLiga.

Adrian Mititelu jr. a vorbit deschis despre o posibilă fuziune între FCU și Universitatea Craiova: “Poate că e cea mai bună soluție cândva”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adian Mititelu jr. a vorbit cât se poate de deschis despre această variantă care nu cu mult timp în urmă părea SF. Ba chiar mai mult, a explicat că nu ar avea ceva împotriva unei eventuale fuziuni. A ținut, totuși, să precizeze că acest lucru nu s-ar putea întâmpla acum. De asemenea, a insistat că tatăl său nu va vinde niciodată echipa,

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Poate că e cea mai bună soluție cândva va fi să fie o singură echipă. Tatăl meu a stat șase luni de zile fără bani pentru a nu își leza orgoliul și mândria. Este imposibil ca el să vândă echipa. Însă vânzarea unui jucător, aducerea de jucători, către CSU Craiova, noi suntem deschiși să facem tranzacții cu orice club.

Ăsta a fost un primul semnal către o oarecare pace. Noi am declarat public că orice jucător e de vânzare la orice echipă. Echipa de fotbal e ca și copilul lui pentru tatăl meu. Este cel mai mare suporter român al fotbalului. Și-a dedicat întreaga viață fotbalului. A investit zeci de milioane de euro, a făcut închisoare pentru fotbal.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu jr, fascinat de dragostea pe care tatăl său o are pentru fotbal: “Pentru el nici măcar nu s-a pus problema de o afacere”

Pleca pe jos din satul lui să vadă meciurile la Craiova, pentru el nici măcar nu s-a pus problema de o afacere. Dar ca să supraviețuiești în SuperLiga și să faci performanță îți trebuie și un buget consistent. Iar acest lucru nu poți să îl faci la nesfârșit, să aduci bani de acasă.

Atunci îți mai calci și pe inimă și mai vinzi câte un jucător. Mai faci lucruri pe care un suporter nu le-ar face. Nu se pune problema să vândă echipă, fuziune însă este altceva. Altă mâncare de pește. Se poate face o discuție, dar nu în momentul de față”, a declarat Adrian Mititelu jr. la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

FCU Craiova este în acest moment în lupta pentru accederea în faza play-off din SuperLiga. După un parcurs de excepție în ultimele runde, echipa pregătită de Nicolo Napoli este pe locul 7, cu patru puncte mai puțin decât Sepsi. Oltenii speră să aibă câștig de cauză la Comisia de Apel, iar meciul cu Sepsi, al cărui rezultat este momentan stabilit la masa verde, să se rejoace. Inclusiv Mihai Rotaru a susținut această idee.

FCU Craiova speră să se dicteze rejucarea meciului cu Sepsi. Ar deveni astfel favorită la play-off, pentru că are și un program mult mai ușor

FCU Craiova are un program mult mai ușor decât Sepsi în aceste ultimele două etape rămase de jucat din sezonul regular din SuperLiga. Oltenii vor înfrunta pe FC Botoșani, pe propriul teren, în această rundă. Iar etapa viitoare joacă pe terenul lui Hermannstadt. În vreme ce Sepsi înfruntă CFR Cluj, acasă, în această rundă. Iar în etapa viitoare joacă pe terenul lui FCSB.

ADVERTISEMENT

Cea mai bună veste a începutului de primăvară! Fanatik SuperLiga, emisiunea celor mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE de la ora 10:30 pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

 

ADVERTISEMENT