Life

Se împacă Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu? “Aceasta este situația prezentă”

Se împacă Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu? Vedeta a vorbit despre situația amoroasă prezentă. Ce a spus despre fetița lor.
25.04.2023 | 16:33
Se impaca Andreea Antonescu si Victor Vrinceanu Aceasta este situatia prezenta
Se împacă Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Se împacă Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu? Cei doi s-au despărțit la scurt timp după ce au devenit părinți pentru prima dată.

Se împacă Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale?

Artista nu exclude o împăcare cu tatăl fetiței sale, dar nici nu au mai discutat despre o posibilă revenire la viața de cuplu. Andreea Antonescu a recunoscut că venirea pe lume a unui copil schimbă total viața de cuplu.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, vedeta spune că nu se gândește la lucrurile ce nu se vor întâmpla, ci se bucură de ceea ce este în prezent. Iar acum ea și Victor Vrînceanu sunt despărțiți.

„Cu siguranță schimbă mult un cuplu venirea unui copil pe lume și da, nu e ușor de gestionat! Viața m-a învățat ca niciodată să nu mai spun niciodată, așa că tot ce pot afirma e că aceasta este situația prezentă.

ADVERTISEMENT

Știm ce facem în momentul acesta, niciodată cu ce ne poate surprinde următoarea secundă, în bine sau rău”, a povestit cântăreața pentru Viva.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu se ocupă împreună de fetița lor

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu încearcă să facă tot ce este mai bine pentru fetița lor. Aceștia o cresc împreună, așa cum este și normal. Micuța Venice Victoria locuiește atât cu mama sa, cât și cu tatăl și bunica ei.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă se întâlnesc des pentru a petrece timp cu fetița, Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu nu au mai vorbit despre relația lor. Mai mult, cântăreața a declarat că fiecare a luat-o deja pe alt drum.

„Vorbim despre fetiță și cam atât. Fiecare este deja pe drumul lui (…). Fetița locuiește atât cu mine, cât și cu el și bunica ei, pentru că e normal să petreacă timp cu fiecare dintre părinți. Nu s-a mai adus în discuție, până în prezent, relația noastră”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit la doar câteva zile de la momentul nașterii. Cei doi au avut o relație de câteva luni bune înainte de a-și lua adio.

ADVERTISEMENT