Life

Andreea Antonescu, prima imagine cu fetița ei. Cum o cheamă pe micuță

Andreea Antonescu, prima imagine cu fetița ei, în vârstă de trei luni. Fosta concurentă de la America Express a dezvăluit și numele micuței.
30.03.2023 | 15:10
Andreea Antonescu prima imagine cu fetita ei Cum o cheama pe micuta
Andreea Antonescu, prima imagine cu fetița ei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu a publicat prima imagine cu fetița ei, realizată în cadrul unui pictorial. Vedeta a ales un nume special pentru fiica sa cea mică, născută în urmă cu trei luni.

Andreea Antonescu, prima imagine cu fiica ei. Ce nume a ales vedeta pentru micuță

Fosta concurentă de la America Express a născut în urmă cu trei luni. În acest timp, artista a fost foarte discretă atunci când a fost vorba de chipul fetiței sale. De altfel, vedeta nu a dezvăluit nici numele micuței, dar așteptarea a luat sfârșit pentru fani.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu a ales un nume cu totul special pentru fiica ei cea mică, respectând o tradiție de familie. Vedeta și-a dorit ca micuța să aibă aceleași inițiale și a numit-o Venice Victoria. Artista a realizat și un pictorial cu fiica sa.

“Ca și în cazul numelor noastre, AA, SS, ne-am dorit prenume care să aibă aceeași inițială cu numele – Venice Victoria se numește bebelina. Venice mi-a plăcut de mult timp și e diferit, ca și Sienna, iar Victoria este lesne de înțeles că ea este victoria mea din America”, a declarat cântăreața pentru VIVA, unde pot fi văzute imaginile cu chipul micuței.

ADVERTISEMENT

Cum se înțelege Andreea Antonescu cu Sienna, fiica ei cea mare

Sienna, fiica cea mare a vedetei, locuiește în SUA, alături de Traian Spak, acolo unde își urmează studiile. Cântăreței nu i-a fost deloc ușor cu această schimbare, dar și-a dorit ca fiica ei să-și urmeze visul.

În acest timp, cele două vorbesc prin apel video, iar Sienna așteaptă cu nerăbdare să o vadă și pe sora ei mai mică. Andreea Antonescu este foarte mândră de relația dintre fiicele sale.

ADVERTISEMENT

“Sienna este absolut înnebunită după micuță, o iubește enorm, o alintă non-stop, îi dau lacrimile când o vede pe FaceTime, îi alege ținute, când este în România o alintă continuu și se ceartă cu noi pentru că vrea s-o țină doar ea în brațe.

Își dorește mult să o protejeze, să-i devină prietenă, s-o ajute sau chiar să-i facă pe ascuns temele, e mândră că are o surioară mică”, a mai spus finalista de la America Express pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Atunci când Andreea Antonescu a născut pentru a doua oară, mama și fiica cea mare a vedetei au venit în țară pentru a-i face o surpriză. Sienna și-a cunoscut, astfel, sora mai mică încă din primele momente în care a venit pe lume.

ADVERTISEMENT