Life

Se înfiripă o relație între Marius Manole și Lia Bugnar? Actorul a dat cărțile pe față: ”Se întâmplă ceva”

Ce se întâmplă între Marius Manole și Lia Bugnar. Sunt zvonuri că ar forma un cuplu, după ce actrița s-a despărțit de Anghel Damian. Marius Manole a dat cărțile pe față.
29.08.2022 | 18:20
Se infiripa o relatie intre Marius Manole si Lia Bugnar Actorul a dat cartile pe fata Se intampla ceva
Ce relație există între Marius Manole și Lia Bugnar. Sursa foto: facebook, instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marius Manole a vorbit recent despre viața lui amoroasă, după ce s-a vehiculat că ar fi împreună cu Lia Bugnar, despărțită de curând de Anghel Damian.

Ce spune Marius Manole despre viața lui amoroasă. Are sau nu o relație cu Lia Bugnar

Zvonurile relației au apărut după ce cei doi colegi de breaslă au plecat într-o vacanță și s-au afișat pe rețelele de socializare. Întrebat în cadrul unui interviu dacă trăiește în prezent o poveste de dragoste, Marius Manole a evitat să ofere un răspuns concret.

ADVERTISEMENT

”În perioada asta nimic nu mai e stabil. Poți să ai o relație azi și mâine să nu mai fie. De tăiat craca, nu știu dacă e, că speranța există, și, vezi și tu, cuplurile nu prea mai rezistă.

Cuplurile se chinuie câțiva ani, după care renunță, majoritatea. Se întâmplă ceva.Eu cred că toată nebunia asta cu Instagram-ul, cu Facebook-ul, cu perfecțiunea, cu omul perfect, cu abdomenul perfect, vacanța perfectă, cu tentațiile, că suntem oameni, suntem ușor îndrăgostibili, suntem destul de fragili în emoțiile noastre”, a declarat Marius Manole pentru Spectacola.

ADVERTISEMENT

Pentru sursa menționată, Marius Manole a spus și că el crede în destin, atunci când vine vorba despre o relație dintre doi oameni.

”Eu cred în destin. La fel și în dragoste. Cred că lucrurile se întâmplă așa cum trebuie să se întâmple. E o întâmplare că doi oameni rămân împreună o perioadă, după care se despart.

ADVERTISEMENT

Da, atâta le-a fost, s-au folosit unul de altul, s-au modificat unii pe alții, poate au avut nevoie unii de alții pentru o perioadă de timp, după care mergem mai departe, la următoarea relație”, a mai adăugat Marius Manole.

Cum au fost surprinși Lia Bugnar și Marius Manole în vacanță

De altfel, după ce la urechile sale au ajuns speculațiile unei idile cu Marius Manole, Lia Bugnar a reacționat și a precizat că sunt doar amici. Ei doi au mers într-o vacanță la începutul lunii august și s-au pozat făcând plimbări și savurând din băuturi răcoritoare la terase.

ADVERTISEMENT
Marius Manole și Lia Bugnar relatie
Marius Manole și Lia Bugnar, în vacanță. Sursa foto: Instastory

 

În ceea ce privește ruptura iubirii dintre Lia Bugnar și Anghel Damian, totul s-a produs după o relație de 9 ani. Motivul separării pare a fi solista Theo Rose, cea care îi este acum parteneră regizorului.

Mai mult, Theo Rose joacă alături de Anghel Damian în serialul care se va difuza din toamnă la Protv, ”Clanul”. Rolul de scenarist în acest proiect îi aparține Liei Bugnar, care nu pare a fi supărată pe cântăreață. În timp ce aceasta dădea un interviu, ea a salutat-o, strângându-i mâna.

ADVERTISEMENT