Fotbal international

Se întâmplă în fotbalul britanic! Scandal monstru: doi colegi s-au împins şi şi-au băgat mâinile în gât! Comentatorii Sky: “Nu am mai văzut aşa ceva, e ŞOCANT” VIDEO

26.02.2020 | 10:07
Se intampla in fotbalul britanic Scandal monstru doi colegi sau impins si siau bagat mainile in gat Comentatorii Sky Nu am mai vazut asa ceva e SOCANT VIDEO
ADVERTISEMENT

Nottingham Forest, fosta echipă a lui Costel Pantilimon, a obținut o victorie extrem de importantă în lupta pentru promovarea în Premier League, 1-0 pe terenul lui Cardiff City. Eșecul galezilor a adus multă frustrare în sânul echipei gazdă, iar doi jucători au fost la un pas de bătaie în văzul tuturor, fiind cu greu despărțit de colegi.

Scandal monstru la meciul Cardiff – Nottingham. Doi colegi s-au împins şi şi-au băgat mâinile în gât în timpul meciului!

În runda a 35-a din Championship, Cardiff a primit vizita celor de la Nottingham Forest și avea nevoie de victorie pentru a mai rămâne în lupta pentru pozițiile de play-off.

ADVERTISEMENT

Partida s-a încheiat însă cu victoria ”pădurarilor”, scor 1-0, și cu foarte multă frustrare în rândul jucătorilor echipei galeze. Doi intre ei, Callum Paterson și Leandro Bacuna, au oferit imagini care au șocat asistența.

Imediat după fluierul de final al meciului de pe ”Cardiff City Stadium”, cei doi colegi de la gazde au început conflictul.

ADVERTISEMENT

După ce s-au împins ușor cap în cap, Bacuna l-a luat de gât pe colegul său, iar conflictul a escaladat.


Nervos pe gestul colegului său din Curacao, scoțianul Paterson s-a îndreptat cu furie spre el, fiind oprit cu dificultate de Will Vaulks, colegul de la Cardiff care a jucat rolul de arbitru în acest ”meci”.

ADVERTISEMENT

Comentatorii partidei, șocați de eveniment

Conflictul din interiorul echipei Cardiff City i-a șocat până și pe comentatorii celor de la Sky Sports, televiziune care a transmis meciul de marți seara.

”Este șocant ceea ce se întâmplă pe teren. Callum Paterson și Leandro Bacuna au un conflict la final de meci. Frustrarea a atins cote maxime”

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Cardiff: ”Nu am nicio problemă cu acest scandal”

Neil Harris, managerul celor de la Cardiff City, nu s-a arătat deloc afectat de conflictul iscat între Callum Paterson și Leandro Bacuna la finalul meciului cu Nottingham.

După partidă, Harris era mai frustrat de faptul că echipa sa nu a primit un penalty. Cât despre ”meciul” Paterson – Bacuna, acesta a spus: ”Nu am nicio problemă cu acest lucru. Nu pot să mă plâng de pasiunea pe care aceștia o pun în joc. Au venit în vestiar și s-au îmbrățișat”.

ADVERTISEMENT