Sport

Se întâmplă și în Premier League! Motivul incredibil pentru care un fan a intrat pe teren și l-a certat pe Eddie Howe la Leeds – Newcastle 2-2

Un fan al lui Leeds a intrat pe teren, l-a împins și i-a reproșat antrenorului Eddie Howe că nu îi lasă să câștige, echipa sa fiind la retrogradare
13.05.2023 | 18:30
Se intampla si in Premier League Motivul incredibil pentru care un fan a intrat pe teren si la certat pe Eddie Howe la Leeds  Newcastle 22
Leeds e pe locul 18 în Premier League cu 2 etape înainte de finalul campionatului. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Leeds a început excelent meciul cu Newcastle și a deschis scorul încă din minutul 7, iar 10 minute mai târziu a ratat desprinderea, după ce ratat un penalty. Echipa a ajuns pe locul 18 în Premier League, iar fanii nu au putut suporta umilința. La mijloc a căzut antrenorul „coțofenelor”.

Imagini incredibile la Leeds – Newcastle. Un fan a intrat pe teren și l-a bruscat pe Eddie Howe

Leeds United a scăpat printre degete victoria cu Newcastle deși a avut șansa desprinderii la 2-0 încă din minutul 18, când atacantul Bamford a ratat de la punctul cu var.

ADVERTISEMENT

Tensiunea a crescut pe final de meci după ce gazdele au rămas în zece oameni prin eliminarea lui Junior Firpo din minutul 91. În minutul 94, un suporter a intrat pe teren și i-a reproșat antrenorului lui Newcastle că îi lasă pe cei de la Leeds să câștige meciul.

S-a iscat un scandal pe banca oaspeților, însă stewarzii au intervenit rapid și l-au scos din stadion pe fanul recalcitrant care intrase și pe suprafața de joc. Cel mai probabil acesta va primi interdicție. VIDEO

ADVERTISEMENT

Newcastle luptă un loc de Champions League în ultimele două etape din Premier League

Newcastle pe locul trei în Premier League, cu 66 de puncte și e foarte aproape de calificarea directă în grupele Champions League, însă egalul cu Leeds le dă emoții.

Echipa lui Eddie Howe are nevoie de o victorie în restanța din etapa a 25-a cu Brigton pentru a-și asigura matematic prezența în cea mai importantă competiție intercluburi.

ADVERTISEMENT

Manchester United a egalat la puncte Newcastle după victoria cu Wolverhampton, în timp ce Liverpool e la patru puncte de „cotofețene” și joacă în deplasare cu Leicester.

Leeds luptă pentru salvarea de la retrogradare până în ultima etapă. Final dramatic de sezon în subsolul clasamentului în Premier League

Leeds are 31 de puncte și a picat pe loc direct retrogradabil după semieșecul cu Newcastle. Ar putea fi depășită chiar de penultima clasată, Leicester, dacă vor reuși să câștige pe teren propriu împotriva lui Liverpool.

ADVERTISEMENT

Prima peste linie este Everton, care are însă un meci extrem de dificil cu liderul Manchester City. În orice caz, lupta la retrogradare în Anglia e mai încinsă ca oricând, cu două etape înainte de finalul sezonului.


  • 1,37 este cota oferită de MAXBET pentru pronosticul „2 solist” la meciul Everton – Manchester City

ADVERTISEMENT