Sport

Se întoarce Cristiano Ronaldo la Real Madrid? Ce scrie Marca despre revenire

21.11.2020 | 16:01
Se intoarce Cristiano Ronaldo la Real Madrid Ce scrie Marca despre revenire
ADVERTISEMENT

Starul lui Juventus Torino ar putea reveni la echipa spaniolă. Comportamentul din ultimul timp al portughezului arată faptul că Ronaldo este apropiat de Real, dar și de foștii săi colegi. El ar putea ajunge și la Manchester United sau Wolverhampton.

Portughezul Cristiano Ronaldo a uitat de fosta sa echipă, Real Madrid, de când a ajuns la Juventus Torino. El a lăsat să se înțeleagă că vrea să-și lase trecutul în urmă și a mai ținut legătura numai cu brazilianul Marcelo. Comportamentul starului de la Juventus s-a modificat în ultimele luni.

ADVERTISEMENT

Conform celor de la Marca, totul a început în martie, când portughezul a fost în tribunele de pe Santiago Bernabeu la meciul dintre Real Madrid și Barcelona și a continuat cu aprecierile date la pozele postate de foștii săi colegi.

Semnele care arată dorința lui Ronaldo de a veni la Real

Mai mult decât atât, în ultimul timp, portughezul s-a pozat împreună cu Sergio Ramos, Modric, Pepe și Kovacic, iar totul coincide cu zvonurile conform cărora torinezii își doresc să scape de vedeta lor care este plătit regește pentru situația financiară din pandemie a echipei italiene.

ADVERTISEMENT

Sursele ziariștilor din străinătate punctează și faptul că portughezul ar vrea să părăsească Italia și se vorbește de o posibilă revenire în campionatul spaniol. Jurnaliștii de la Marca scriu că Real Madrid nu dorește să-l aducă pe Cristiano Ronaldo și îi urmărește pe tinerii jucători pe care ar vrea să-i ia în La Liga, cum ar fi Haaland.

Portughezul ar avea în mod sigur multe echipe dintre care să aleagă dacă va pleca de la Juventus Torino. În ultimul timp au apărut detalii despre proiectele extrasportive pe care le are în Manchester, suporterii își doresc o revenire a starului la United.

ADVERTISEMENT

60 de milioane de euro costă Ronaldo

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a jucat în patru partide de campionat pentru Juventus și a înscris de șase ori. Portughezul are și un meci în Liga Campionilor, dar fără gol marcat.

Ronaldo valorează 60 de milioane de euro, conform site-urilor de specialitate. Portughezul a jucat în cariera sa la Sporting, Manchester United, Real Madrid și Juventus.

ADVERTISEMENT

Înțelegerea dintre Cristiano Ronaldo și Juventus se termină în vara lui 2022, însă zvonurile legate de o plecare de la echipa italiană apar tot mai des. Portughezul a spus în mai multe rânduri că ar vrea să revină la Manchester United, iar primul pas pare să fi fost deja făcut. Vârful vrea să construiască hoteluri la Manchester și New York, cel din capitala Spaniei așteaptă inaugurarea.  Cristiano Ronaldo este dorit în Premier League de cei de la Wolverhampton.

 

ADVERTISEMENT