Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Se întoarce Ianis Hagi la Farul? „Ar veni acasă, la echipa lui!”

Farul ar putea fi protagonista celui mai tare transfer al acestui sezon. Fiul lui Gheorghe Hagi, Ianis, nu își găsește locul în primul 11 al celor de la Rangers și este în căutarea unui nou angajament.
26.08.2023 | 12:43
Se intoarce Ianis Hagi la Farul Ar veni acasa la echipa lui
Unde SE TRANSFERA Ianis Hagi ANUNTUL lui Victor Becali. colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi joacă la Rangers încă din 2019. Transferat în Scoția în perioada în care antrenor era Steven Gerrard, Hagi a confirmat și s-a impus în prima echipă a celor din Glasgow. Ianis s-a accidentat grav la începutul anului 2022, iar de atunci se luptă să își recapete forma care l-a consacrat.

Ianis Hagi își caută echipă

“Părerea mea este că este destul de greu ca Ianis Hagi să se întoarcă la Farul. Asta poate să fie o soluție de ultim moment. Eu cred că pentru Ianis se pot găsi alte variante pentru că, din păcate pentru el, 14 luni e mult să stai departe de joc, să stai departe de gazon. A avut o accidentare urâtă.

ADVERTISEMENT

Sunt convins că lui îi trebuie să joace, iar actualul antrenor nu îi va da această posibilitate. Văd că nu contează așa pe el, nu prea îi dă minute. Ar fi bine pentru el un an de zile să joace, chiar și aici dacă va fi cazul. Este practic la echipa lui, se simte bine la echipa lui, la Farul, dacă ar veni.

Dar eu nu cred, cred că va gasi altă echipă. Toată lumea face efrot să îi găsească o echipă și cred că îi va gasi. Am citit multe și de Galatasaray și de atâtea echipe și de Lazio că dădea 14 milioane, povești. Concret nu știu să fie ceva concret. Nici de Celta Vigo nu știu nimic concret, este posibil”, a declarat Victor Becali.

ADVERTISEMENT

În cel mai bun sezon al său în Scoția, Hagi a reușit să înscrie 7 goluri în 33 de partide. A fost titular în 23 dintre ele și a primit 3 cartonașe galbene. Se întâmpla în sezonul 2020-2021. În prezent, Ianis nu reușește să se impună în primul 11 al celor de la Rangers. Farul i-ar putea întinde o mână de ajutor.

Farul l-ar putea aduce pe Ianis Hagi

“Nu că nu cred, dar nu știu. Spania pentru el ar fi bună, să dea Dumnezeu să fie adevărat. Nu ar fi niciun pas înapoi dacă vine la Farul. Până la urmă vine la echipa lui. Mai multă încredere decât ar putea să aibă la Farul nu cred că ar putea avea în altă parte. Deci nu ar fi niciun pas înapoi. Vine după o accidentare.

ADVERTISEMENT

Dacă nu venea după accidentare puteai să mai zici. Dar lui acum îi trebuie să joace. Dacă Farul se califică în grupele Conference League ar fi o oportunitate foarte bună pentru el. Și pentru Farul” a declarat Victor Becali printr-o intervenție telefonică din cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Ianis Hagi a jucat pentru Farul în perioada în care echipa se numea Viitorul Constanța. După două sezoane reușite, acesta s-a transferat la Fiorentina, însă nu a reușit să se impună. S-a întors la Viitorul unde a reușit 16 goluri într-un sezon și jumătate, performanță ce l-a propulat către Genk, în Beglia.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Unde se trasnfera Ianis Hagi

 

ADVERTISEMENT