Life

Se întoarce Mercur retrograd, de data asta în zodia Balanță! De când începe coșmarul pentru mulți

Mercur retrograd se întoarce în zodia Balanță la sfârșitul acestei luni! Urmează o perioadă dificilă pentru multe semne zodiacale.
08.09.2021 | 14:30
Se intoarce Mercur retrograd de data asta in zodia Balanta De cand incepe cosmarul pentru multi
Mercur retrograd în zodia Balanță pe 27 septembrie 2021. Foto: astrosanhita.com
ADVERTISEMENT

Mercur retrograd în zodia Balanță, semn al dreptății, al căutării echilibrului și armoniei vine cu răsturnări de situații spectaculoase.

Planeta înțelepciunii și a comunicării va separa foarte bine apele și ne va pune în tot felul de situații incomode, dar din care vom avea multe de învățat.

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt puși în situații dificile la locul de muncă. Trebuie să își spună punctul de vedere într-un mod diplomat. Pentru ei, Mercur retrograd înseamnă asumarea fiecărui cuvânt pe care îl scot pe gură.

Mercur retrograd în zodia Balanță din 27 septembrie 2021

Taurii au și ei neliniștile lor. Nu sunt foarte convinși de lucrurile pe care le fac. Le e frică să nu proiecteze o imagine greșită a lor și de aici apar tot felul de demoni interiori.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt pe punctul de a afla că nu tot ce zboară se și mănâncă. Vor fi puși în situații complicate pe plan profesional. Vor descoperi trădări la care nu se așteptau.

Racii au o perioadă de liniște. Mercur retrograd nu vine decât să le confirme anumite convingeri personale.

ADVERTISEMENT

Leii tind să sară calul în disputele cu cei din jur. Nu sunt foarte bine pregătiți pentru un duel verbal, așa că ar trebuie să acționeze cu prudență.

Fecioarele își fac tot felul de iluzii noi. Mercur retrograd le aduce speranță nu doar în Casa Socializării, ci și în cea a iubirii. Sunt dornice să cunoască oameni și povești noi.

ADVERTISEMENT

Capricornii, într-o ușoară degringoladă

Balanțele, semn în care se produce fenomenul astrologic, vor fi destul de agitate. Sunt puse să rezolve problemele altora și nu le va fi ușor.

Scorpionii fac ce fac și nimeresc în cele mai nepotrivite contexte. Lucrurile se complică pentru ei fără să își dorească asta.

Săgetătorii nu sunt deloc afectați de fenomenul care are loc pe 27 septembrie 2021. Mercur retrograd nu interferează cu niciunul din sectoarele lor principale. Un singur amendament ar fi, totuși, de spus: să aibă grijă la călătoriile pe distanțe lungi.

Capricornii sunt puși în situații complicate din punct de vedere profesional. Nu mai știu nici ei ce își doresc cu adevărat de la viață.

Vărsătorii se simt în largul lor și devin puțin mai maturi, în sensul că Mercur îi învață să delimiteze distracția de muncă.

Peștii nu sunt în apele lor și asta se va resimți puternic odată cu intrarea lui Mercur în fază retrogradă. Vor afla lucruri neplăcute și s-ar putea să afle de niște infidelități din partea partenerului.

 

ADVERTISEMENT