Sport

Se mută CSA Steaua în străinătate: „Copii fără minte! O tâmpenie! Nu-mi mai spuneți așa ceva!”

Dumitru Dragomir a avut o reacție vehementă când a fost întrebat de posibilitatea ca CSA Steaua să se mute în altă tară.
30.03.2024 | 14:55
Se muta CSA Steaua in strainatate Copii fara minte O tampenie Numi mai spuneti asa ceva
Se mută CSA Steaua în străinătate: „Copii fără minte! O tâmpenie! Nu-mi mai spuneți așa ceva!”. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a avut o reacție vehementă când acesta a fost întrebat de Horia Ivanovici de posibilitatea ca CSA Steaua să se mute în străinătate.

Dumitru Dragomir, atac dur la adresa fanilor lui CSA Steaua: „Sunt niște copii fără minte”

Dumitru Dragomir, care a avut o reacție genială după meciul Columbia – România 3-2, a ieșit la atac, în direct, la emisiunea MAX Profețiile lui Mitică, emisiune care este live în fiecare luni, de la ora 13:30, pe site-ul FANATIK.RO. Omul de afaceri consideră că fanii lui CSA Steaua sunt niște copii care nu au habar despre ce vorbesc.

ADVERTISEMENT

„Vedeți oameni? Sunt copii care habar nu au despre regulamentele de la FIFA și UEFA. Noi trebuie să respecăm regulamentul.

Mi se pare o prostie, o aberație. Nu poți să te muți că nu îți dă voie UEFA. N-ai cum să te muți dintr-o țară în alta.

ADVERTISEMENT

Poți să ceri voie, să joci un meci, dacă ai terenul suspendat și îți dă la alegere, să alegi în Europa. Dar FIFA hotărăște asta, nu tu. E o tâmpenie! Să nu mai îmî spuneți așa ceva!”, a declarat Dumitru Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică.

Dumitru Dragomir, sfat pentru CSA Steaua: „Să intre în legalitate mai întâi”

Fostul șef al LPF-ului, Dumitru Dragomir, a mai declarat că CSA Steaua trebuie să intre mai întâi în legalitate. Omul de afaceri a sugerat clubului armatei să-l ia ca avocat pe Ștefan Popescu, care le este cel mai mare contestatar, pentru a putea avea șanse la promovare.

ADVERTISEMENT

”Ei să intre în legalitate prima dată, să-l ia consultant pe Popescu ăla (n.r – Ștefan Popescu), e doctor, nu ai ce să-i faci că știe legile bine.

De exemplu, eu n-am vocabularul lui legislativ pe care el are, este doctor pe așa ceva. Cheamă-l  fratele meu, dă-i 5-10.000 de euro și îi spui „Domle, rezolvă să fim și noi în legalitate. 

ADVERTISEMENT

Ei se iau după Dîncu(n.r – Vasile Dîncu), că le rezolvă Dîncu. Păi că se rezolve Dîncu? Dîncu l-ar rezolva pe Burleanu( n.r – Răzvan Burleanu), dar nu poate să încalce legile țării și nici nu e vreun prost să facă asta. De ce să facă asta? Ca să intre la pușcărie?, a mai adăugat fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

CSA Steaua vrea să joace în altă țară

ADVERTISEMENT