Life

Se pregătesc Viviana Sposub și George Burcea de nuntă? Când va deveni mamă prezentatoarea de la Kanal D

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu unit de aproape 2 ani, prezentatoarea de la Kanal D vorbind despre nuntă și venirea pe lume a copiilor.
25.07.2022 | 20:04
Se pregatesc Viviana Sposub si George Burcea de nunta Cand va deveni mama prezentatoarea de la Kanal D
Viviana Sposub și George Burcea, planuri de căsătorie? Ce spune vedeta de la Kanal D despre copii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a dezvăluit dacă se pregătește să-și unească destinul cu cel al actorului, care a încheiat procesul de divorț cu Andreea Bălan. Când va deveni mamă fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities?

Viviana Sposub și George Burcea, planuri de căsătorie? Ce spune vedeta de la Kanal D despre copii

Viviana Sposub a făcut o declarație neașteptată la 2 ani de relație cu George Burcea. Vedeta de la Kanal D are sentimente puternice pentru partenerul de viață, dar nu dorește să grăbească lucrurile spre o eventuală căsătorie.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă a show-ului Ferma. Orășeni vs. Săteni a declarat în repetate rânduri că mereu a vrut să fie o mamă tânără, însă va aduce pe lume un copil atunci când va fi momentul potrivit. Vedeta vrea cinci copii.

„Normal că, iubind pe cineva, că îl iubesc foarte mult, normal că mi-aș dori să mă căsătoresc, dar nu vreau să grăbesc lucrurile! Mai ales că a avut și toată situațiunea asta pe care a trebuit să o rezolve.

ADVERTISEMENT

Am zis că n-are rost să ne grăbim, că tot împreună suntem. La fel și cu copiii, când vrea Domnul, mai încolo.

Eu îmi doream copii de pe la 20 de ani, atunci nu aveam cu cine. Și îmi doream mulți copii, vreo cinci”, a spus Viviana Sposub pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub: ”E o responsabilitate foarte mare”

Viviana Sposub a realizat că un copil este o responsabilitate foarte mare, mai ales de când are o relație apropiată cu fiicele iubitului ei, George Burcea.

Fosta moderatoare de la Vorbește lumea se înțelege foarte bine cu Ella și Clara, alături de care petrece foarte mult timp. Cei patru au mers inclusiv într-o vacanță în satul natal al actorului, în județul Botoșani.

ADVERTISEMENT

„De când sunt cu George și văd cum e viața de părinte și petrec timp cu cele mici, îmi dau seama că e o responsabilitate foarte mare, viața ta se învârte în jurul copiilor! Și probabil o să mai aștept câțiva ani!”, a completat vedeta, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT