Sport

Se „rupe” stadionul la Botoșani! Anunț legat de bilete înaintea meciului cu FCSB

Se anunță sold-out pe stadionul lui FC Botoșani la meciul cu FCSB, sâmbătă, 7 octombrie, în etapa a 12-a din SuperLiga. Ce mesaj au transmis moldovenii.
06.10.2023 | 19:04
Se rupe stadionul la Botosani Anunt legat de bilete inaintea meciului cu FCSB
Se anunță sold-out la FC Botoșani - FCSB în etapa a 12-a din SuperLiga. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FC Botoșani primește vizita celor de la FCSB, sâmbătă, 7 octombrie, ora 21:30 în etapa cu numărul 12 din SuperLiga. Fanii moldovenilor au luat cu asalt Stadionul „Municipal” din Botoșani pentru disputa cu liderul din campionatul României.

Se „rupe” stadionul la Botoșani! Anunț legat de bilete înaintea meciului cu FCSB

FC Botoșani caută prima victorie pe teren propriu împotriva celor de la FCSB. În cele 14 meciuri directe disputate pe Stadionul „Municipal”, echipa lui Gigi Becali a obținut 12 victorii și două rezultate de egalitate. Duelul de sâmbătă seară va fi arbitrat de Florin Andrei.

ADVERTISEMENT

Deși clubul patronat de Valeriu Iftime se află într-o situație delicată, pe ultimul loc și fără victorie, suporterii s-au înghesuit pentru a prinde un loc la meciul cu FCSB. Anunțul a fost făcut de FC Botoșani pe pagina oficială de Facebook. „Suntem aproape SOLD OUT!

Partida de mâine, de la ora 21:30, împotriva celor de la FCSB, a generat un interes deosebit printre microbiștii și implicit, suporterii botoșăneni, aspect pentru care suntem recunoscători.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, vă anunțăm că nu mai avem disponibile decât foarte puține locuri, toate în zona peluzei, astfel că vă așteptăm cât mai repede să le ocupați.

Vă așteptăm atât fizic, la casa de bilete a stadionului „Municipal”, cât și online, pe site-urile www.fcbt.ro, respectiv www.bilete.ro! Vă așteptăm în număr cât mai mare la stadion, pentru a striga împreună: LUPTĂ, BOTOȘANI!”, se arată în postarea celor de la FC Botoșani.

ADVERTISEMENT
  • 7.782 de locuri este capacitatea Stadionului „Municipal” din Botoșani

Dan Alexa a prefațat duelul cu FCSB: „Meciul discrepanțelor totale”

FC Botoșani este singura echipă din SuperLiga fără victorie de la începutul sezonului. Dan Alexa a fost extrem de deranjat după înfrângerea echipei sale, scor 1-5 cu Universitatea Craiova, pentru felul în care jucătorii au tratat finalul de meci când au primit două goluri extrem de rapid.

Dan Alexa este conștient că FCSB pleacă favorită. „Întâlnim una dintre cele mai bune echipe ale campionatului, ocupanta primului loc, care își merită prima poziție. O echipă într-o formă foarte bună. Revenim după o săptămână foarte grea din toate punctele de vedere. Am terminat meciul în genunchi la Craiova.

ADVERTISEMENT

Nu este un moment ușor, suntem pe ultima poziție, suntem echipa care nu a câștigat. Va fi foarte greu mâine, îmi doresc foarte mult să ne ridicăm la nivelul meciului, să jucăm cu personalitate. Am arătat (n.r. cu Rapid în cupă) că putem să fim de nivelul lor. La prima vedere, este meciul discrepanțelor totale.

Primul loc cu ultimul loc. Echipa care conduce detașat campionatul ca nivel de joc față de echipa care nu a câștigat. Lucrurile sunt foarte clare. Ca să obținem ceva mâine trebuie să ne autodepășim. Am discutat cu jucătorii.

Ei trebuie să înțeleagă și toată lumea. În momentul ăsta mai sunt 84 de puncte puse în joc. Într-adevăr, atârnă greu faptul că n-am câștigat. N-am câștigat pentru că n-am știut să gestionăm niște momente”, a declarat Dan Alexa.

„E un moment dificil. Nu trebuie să cădem în letargie”

„Am avut victoria în mână cu UTA, am pierdut cu Dinamo în ultimul minut. Trebuie să ne găsim forța interioară pentru că doar noi putem să o scoatem, mă refer la staff, la jucători, la tot ce înseamnă club.

E un moment dificil, dar jucătorii trebuie să înțeleagă că mai sunt foarte multe puncte puse în joc. O bună oportunitate pentru a demonstra că avem valoare. Pericolul în momentul ăsta este să nu cădem într-o letargie, blazare și să credem că suntem cei mai slabi”, a mai spus Dan Alexa.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2.95 este cota pentru „Pauză/Final: 2/2” la meciul FC Botoșani – FCSB

ADVERTISEMENT