Fotbal international

Se termină aventura lui Mohamed Salah la Liverpool? Mesajul ciudat postat de agent după eșecul cu Chelsea

05.03.2021 | 09:08
Se termina aventura lui Mohamed Salah la Liverpool Mesajul ciudat postat de agent dupa esecul cu Chelsea
ADVERTISEMENT

Mohamed Salah este golgheterul la zi în Premier League, dar pentru Liverpool sezonul e compromis, după un nou eșec, acasă. Agentul jucătorului pare să anunțe sfârșitul colaborării dintre cele două părți.

Un simplu semn de ortografie, a stârnit rumoare între fanii ”cormoranilor”. Mohamed Salah nu a mai prins finalul meciului cu Chelsea pe teren, fiind în locuit în minutul 62 cu Oxlade Chamberlaine.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Chelsea pe Anfield, scor 1-0, înlocuirea lui Salah și mesajul agentului Ramy Abbas Issa, par să indice sfârșitul aventurii egipteanului la Liverpool.

Agentul lui Mohamed Salah a pus „punct” după Liverpool – Chelsea 0-1

Aventura lui Mohamed Salah la Liverpool este aproape de final, sau cel puțin asta pare să sugereze mesajul pe Tweeter al agentului fotbalistului, după înlocuirea egipteanului în ultimul eșec al ”cormoranilor”, notează Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Un punct (.) a fost mesajul lui Ramy Abbas Issa pe contul lui de Tweeter. Reacția lui Salah, vizibil nemulțumit de decizia lui Jurgen Klopp de a-l schimba în minutul 62, indică, de asemenea, că relația dintre el și Klopp s-a deteriorat.

În plus, Mohamed Salah a anunțat încă de la sfârșitul anului trecut că este deschis unei mutări în Spania. Egipteanul este dorit de Barcelona și Real Madrid. Contractul lui Salah cu Liverpool expiră abia în 2023.

ADVERTISEMENT

7 meciuri la rând fără victorie pe Anfield

Liverpool traversează una dintre cele mai grele perioade din istoria clubului. ”Cormoranii” nu au mai câștigat pe Anfield din 16 decembrie, când au detronat-o pe Tottenham din fruntea Premier League.

De atunci Liverpool nu a mai învins pe nimeni, acasă. S-au adunat șapte meciuri la rând, ultimele cinci fiind eșecuri, cu Burnley, Brighton, Manchester City, Everton și Chelsea.

ADVERTISEMENT

În clasamentul Premier League, Liverpool ocupă poziția a 7-a, cu 43 de puncte. O ratare a prezenței în viitoarea ediție a Ligii Campionilor ar reprezenta un dezastru financiar pentru ”Cormorani”.

ADVERTISEMENT